Lukk søk

Fjordkraftligaen

September 30, 2021

Marcus (13) fikk pucken i hodet: - Jeg sydde ni sting og så ferdig kampen

Dagens tøffeste i Sparta Amfi var Marcus som fikk pucken i hodet etter at Niklas Roest traff forkjært da han skulle skyte pucken inn i Stavanger-sonen.

Foto: nitten.no

Ulykken skjedde midtveis i den tredje perioden hvor det ble musestille i Sparta Amfi. Pucken gikk over vantet og traff den ihuga Sparta-supporteren Markus som sammen med sin pappa aldri går glipp av Sparta sine kamper.

- Jeg går opp i banen også skal jeg bare legge en hard puck ned i Stavanger sin sone, også blir den 10 meter for høy og treffer Marcus i panna. Både han og faren hans har vært på hver eneste kamp i fem år. Heldigvis fikk jeg truffet han etter kampen, sier Niklas Roest til nitten.no.

Så ferdig kampen

Kapteinen og pappa Tommy Olsen forsto raskt at det ikke gikk som det skulle og nå takker han vaktene og det medisinske apparatet for hjelpen.

- Det gikk veldig fort. Jeg så pucken kom og gjorde en reaksjon mot Markus. Han sa det gikk bra, men jeg så blodet rant fra panna hans. Da reagerte vakter og annet personell raskt. De fikk han ned fra tribunen på en stol, ga han en brus og rett ned i garderoben for å sy. Jeg tror det tok i underkant av to minutter. Noe av det flotteste jeg har vært med på, forteller en rørt pappa.

Ulykkesfuglen selv tok det hele med ro og er ikke redd for å se hockey igjen.

- Pucken kom så fort at jeg rakk ikke å reagere. Jeg merket ikke noe som helst med en gang. Jeg sydde ni sting og så ferdig kampen, forteller dagens tøffeste i Sparta Amfi til nitten.no utenfor Sparta-garderoben.

- Nå husker jeg ikke når det skjedde, men vi fikk med oss de fire siste minuttene av kampen. Synd ikke Sparta vant, men det tapet måtte komme, forteller faren til dagens helt i Sparta Amfi.

Vondt i magen

Sparta-kapteinen forstod raskt at ulykken inntraff og forteller at han fikk vondt i magen.

- Jeg så med en gang hvem jeg traff. Der og da så får du dårlig samvittighet og vondt i magen. Jeg sto igjen på isen og så at han gikk ned og fikk heldigvis hjelp ganske fort, forteller han etter kampen.

- Hva gjør en slik situasjon med deg som spiller?

- Hva skal du gjøre? Det er trist, men du må fortsette å fokusere på kampen. Nå gikk det heldigvis bra, hvis du forstår meg rett. Jeg fikk snakket med han etter kampen og han fikk en t-skjorte som vil deler ut til den personen som dekker flest skudd på laget. Nå er det Markus og en på Sparta-laget som har en sånn drakt.

Avslutningsvis så er det en ting Markus og pappa Tommy gleder seg til.

- Nå ser vi frem mot å kjøre til Oslo til lørdag og se MS-Sparta, forteller familien som også fikk ishockeykølle av Sparta-kapteinen.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form