Lukk søk

Elitehockeyligaen

July 15, 2022

Marcus Bryhnisveen tilbake: - Ser frem mot å spille for MS

Etter fire års utestengelse gjør Marcus Bryhnisveen comeback i Fjordkraft-ligaen som Manglerud Star-spiller i september.

Foto: nitten.no

- Jeg har sonet straffen min, har endelig lagt saken bak meg og ser frem mot å spille for MS, sier Bryhnisveen til nitten.no.

27-åringen ble i november 2019 ilagt en utestengelse på fire år etter å ha testet positivt på et anabolt steroid i august 2018.

Bryhnisveen har tidligere forklart hos nitten.no at han brukte kosttilskudd han var sikker på var 100 prosent lovlig, men som viste seg å inneholde ulovlige stoffer.

- Klubben ønsker å gi ham en ny sjanse, og har signert kontrakt med ham for kommende sesong. Han vil kunne komme tilbake i kamp fra 21. september, melder Manglerud Star på klubbens hjemmeside i presentasjonen av Bryhnisveen.

Comeback mot gamleklubben?

Oslo-gutten hadde Manglerud ishall som hjemmebane allerede i 2010/2011-sesongen og debuterte for drabantbyklubben på toppnivå allerede påfølgende sesong.

Etter kamper for Lørenskog, Vålerenga, svenske Mörrums, Stjernen og Sparta tok karrieren en brå vending etter en treningskamp mot Stjernen i august 2018 da Bryhnisveen avla en positiv test.

- Det er en situasjon jeg helt skulle ha unngått, og jeg er veldig lei meg for at jeg havnet i den. Jeg føler at jeg har mistet fire år av livet mitt innen hockeyen, har 27-åringen tidligere uttalt til nitten.no.

Nå er han klar for å trene fra 21. juli og spille kamper fra 21. september. Det kan bety den første matchen på toppnivå siden høsten 2018 blir 22. september - mot gamleklubben Sparta.

Trent alene

Som en del av straffen har ikke Bryhinsveen fått delta i organisert trening med noe lag.

- Mine dager har gått med til hard trening for meg selv. Men jeg er virkelig kampsugen. Jeg gleder meg veldig til å få konkurrere igjen og vil spille i Fjordkraft-ligaen igjen, har 27-åringen tidligere uttalt.

- Hvis noen klubber ønsker seg en billig og kampsugen ishockeyspiller, så er det bare å ta kontakt. Jeg er villig til å lytte til alle tilbud jeg får og spiller for den klubben som gir meg en sjanse og tar meg imot.

Nå har det altså løst seg med Manglerud Star og en hall Oslo-gutten kjenner godt til både fra før og fra øktene på egenhånd de siste årene.

PS! Med Bryhnisveen og nysignerte Christer Simonsen på plass teller Roy Johansens MS-tropp for kommende sesong nå 13 spillere.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form