Lukk søk

Fjordkraftligaen

February 8, 2022

Løvdal tilbake i boksen: - Deilig å kjenne litt på det igjen

Da sportssjef Darren Treloar var utilgjengelig som assistent-trener for Stjernen, så måtte ishockeyprofilen Ørjan Løvdal gjøre comeback i spillerboksen, igjen!

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Stjernen har vært preget av korona-smitte i troppen, noe som også har rammet trenerteamet. Det gjorde at Stjernens markedssjef og legende Ørjan Løvdal igjen måtte bli en nødløsning i spillerboksen mot Ringerike. Og ser du på klubbens historie rundt trenere de siste 20 årene så kom ikke det som noe stort sjokk for den hockey-profilen.

- Nå har jeg vært en løsning i mange år, da ulike trenere ikke har fungert, fått sparken eller reist hjem i mange år i klubben, flirer Løvdal.

Har savnet det

Da spørsmålet kom begynte det å krible litt hos markedssjefen som innrømmer at han har savnet å være trener på dette nivået.

- Sist gang jeg måtte ta over var under klubbens 50-årsmarkering hvor Trond Magnussen og jeg fikk ansvaret ut året. Selv om dette kun var en gjesteopptreden så var det utrolig gøy. Det var deilig å kjenne litt på sagmugget igjen, som vi sier på hockeyspråket, forteller den tidligere VM og OL-utøveren for Norge.

- Hvordan var kroppen til unge Løvdal før kamp?

- Den var fin den, men jeg hadde en del markedsoppgaver før kamp også. Min jobb i boksen var å ha ansvaret for backene og keeperne, og med den starten vi fikk så var det bare å la det flyte på, forteller Løvdal som var fornøyd med hvordan Stjernen raskt vendte spillet med puck i 6-1-seieren over Ringerike.

Slapp å bruke VHS

Ørjan Løvdal har holdt seg inne i treneryrket etter han sist trente Stjernen i daværende Get-Ligaen. Han har blant annet hatt ansvaret for U20-landslaget i Malmö i 2014, samt Stjernens U16- og U20-lag.

Og det var èn ting han merket seg var annerledes fra sist han stod i boksen for A-laget til Stjernen.

- Analyseverktøyet er helt annerledes nå. Før satt vi med gamle VHS-kassetter og spolte frem og tilbake for å gjøre notater. Nå er det en helt annen verden, og gjør jobb enklere for trenerne, fortsetter Løvdal

- Har du savnet boksen, Ørjan?

- Selvfølgelig er det noe som alltid ligger der, men de to timene fra du møter opp til pucken droppes har jeg ikke savnet. Da går ikke klokken fort altså. Så det har jeg ikke savnet. Men du må få med at jeg bidro til nye poeng så de gamle guttene Roy (Johansen), Petter (Thoresen), Sjur Robert (Nilsen) ser at jeg fortsatt har det, sier Løvdal og ler.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form