Lukk søk

Fjordkraftligaen

April 15, 2021

Lillehammer-treneren får ikke ny kontrakt

Pär Torstensson er ferdig som Lillehammer-trener. Klubben melder onsdag at svensken ikke blir tilbudt ny kontrakt.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Så sent som mandag omtalte nitten.no Torstenssons fremtid på Lillehammer. Da fortalte daglig leder Atle Svensrud at planen var å forlenge med svensken.

- Vi er innstilt på å forlenge med Pär i nye år. Dialogen har vært fin hele veien, og klubben ønsker mer enn gjerne at han blir med oss videre, sa Svensrud.

Nå skriver klubben fra OL-byen på sine hjemmesider at Torstensson ikke tilbys ny kontrakt.

- Pelle har gjort en god jobb for L.I.K. de siste tre sesongene - første året som assistenttrener og de to siste som hovedtrener. I tillegg til å være en dønn seriøs, godt forberedt, strukturet og nøyaktig i sitt arbeid er han også en strålende person. På vegne av hele Lillehammer Ishockeyklubb ønsker jeg å takke han for innsatsen i klubben og ønske han lykke til med nye utfordringer, sier Svensrud til LIKs hjemmeside.

Det har ikke lyktes nitten.no å komme i kontakt med Svensrud onsdag ettermiddag.

Styrker satsingen

Han fortalte tidligere denne uken at Lillehammer jobber med å så sammen klubbens U18- og U21-lag for å styrke elitesatsingen. I tillegg er det ingen hemmelighet at klubben gjerne ønsker Brett Cameron velkommen tilbake.

- Selvfølgelig ønsker vi oss spillere som Cameron tilbake. Men alt handler om økonomi, og vi kan garantert ikke tilby han det samme som han har hos den tyske klubben, fortalte Svensrud.

Hva som skjer med målvaktssituasjonen på Lillehammer er foreløpig ikke avklart. Klubben er i dialog med Joona Partanen, men etter det nitten.no erfarer skal Oliver Dackell være et hett navn i OL-byen.

- En nyhet som kanskje ikke mange fikk med seg var at vi re-signerte Christoffer Bengtsberg denne sesongen grunnet skader, men så kom nedstengningen så det ble ingen comeback for svenske keeperen, sa Svensrud nylig.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form