Lukk søk

Elitehockeyligaen

September 19, 2022

Ligaens heteste rekke: - Det er bare å gi dem pucken!

Emil Bejmo storkoser seg mellom MS-importene Parker Bowles og Darien Craighead i det som etter runder er Fjordkraft-ligaens heteste poengtrio.

Foto med tillatelse: Lisbeth Halvorsen

- Vi kan vel ikke regne med å holde dette snittet fremover, men ...

Det sier Manglerud Stars Emil Bejmo - en tredjedel av MS-offensiven som har imponert stort den første uken av Fjordkraft-ligaen. Sammen med Parker Bowles og Darien Craighead har svensken bidratt til at de grønne og gule er mestscorende i ligaen så langt med sine 15 nettkjenninger.

Og poengligaen toppes av Craighead med hele åtte poeng, Powles har seks og Bejmo fire.

- Disse rekkekameratene mine har vært hete. Det er bare å gi dem pucken og la dem gjøre sitt så holder jeg meg i midten. Vi rakk kun to treningskamper sammen før det startet, men jeg syns det var bra kjemi fra start av, sier Bejmo.

Kanonstart

Bak MS-duoen på toppen av poengligaen følger Lillehammer-svensken Henrik Eriksson og Vålerenga-backen Mark Auk -begge med fem poeng. Og selv om de seks MS-poengene har kommet mot Grüner og Ringerike, føler drabantbygjengen de nå har mye mer å by på enn de siste sesongene.

- Jeg har fått med meg at det var en tøff sesong her i fjor, men vi er god form etter en tøff sommer og har fått inn litt forsterkninger. Vi er nok bedre enn mange tror, sier Bejmo.

- Kan MS bli sesongens store overraskelse?

- Ja, det regner vi nesten med. Det kan nesten bare bli bedre med tanke på resultatene de siste årene. Jeg syns definitivt vi er et lag å regne med, vi skal til sluttspillet og helst ende så høyt som mulig på tabellen.

- Drømmer dere til og med om å bli best i Oslo ...?

- Hehe, jeg tror vi hvert fall skal spille mot Vålerenga først før vi begynner å snakke om det, sier 32-åringen som i sommer ble hentet fra franske Chamonix.

Roser Johansen

Med ansettelsen av Roy Johansen som sjefen i boksen de kommende årene varslet Manglerud Star-ledelsen økt satsing. Allerede nå ser laget langt mer konkurransedyktige ut enn tidligere.

- Det har vært et hardkjør så langt! Men det er bra for meg som er litt eldre og trengte å komme i form. Jeg syns det har vært veldig bra så langt både med Roy og også Morten Ask, sier Bejmo.

7-2 over Grüner og 7-0 over Ringerike har gitt seks poeng og andreplass på tabellen. Nå venter en tøff og hektisk uke med Stjernen tirsdag, Sparta torsdag og Lillehammer søndag.

- Ringerike-matchen i helgen var ingen 7-0-kamp, men vi var litt bedre og mye mer effektive. Grüner var vi rett og slett bedre enn. Frisk Asker var som ventet meget gode, men vi kunne tatt poeng der også. Det er kult å se vi også kan matche topplagene. Vi kan ikke være fornøyde med dette og må bare kjøre på videre, sier Bejmo.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form