Lukk søk

Aktuelt

January 25, 2021

Lars Haugen: - Ny energi etter en blytung sesong

På Manglerud har det vært en annerledes start på året, med både karantener, smittetilfeller og oppsigelse av mangeårig hovedtrener David Livingston. Det er fortsatt spillere som ikke er tilbake fra karantene, så det er fortsatt litt som gjenstår før alt er tilbake til normalen i Manglerud Star. Etter det nitten.no erfarer er det fungerende trener Andrè Lysenstøen og Mats Trygg som blir det nye trenerteamet, men per nå er fortsatt alt litt på vent på grunn av karantener.

Torsdag forrige uke ble flere spillere sluppet ut av karantene, klare for å starte opptrening frem til planlagt oppheving av spillepause 3.februar.

Klar for gjenoppstart

Mangleruds keeper Lars Haugen kan melde om god stemning i garasjen og optimisme etter en relativt tung høst og vinter.

«Vi gleder oss nå til at pausen forhåpentligvis snart er over og vi føler vi har ny energi, ny giv,  nye tanker og systemer. Vi har vært ganske hardt rammet av corona, rundt to tredjedeler av stallen testet positivt i tiden etter kampen mot Stjernen i Stjernehallen 2.januar.

Per nå handler det bare om å ta alt dag for dag, det er jo nærmest umulig å ha noen faste rutiner. Vi har hatt en blytung sesong og det er ikke sånn det skal være. Vi har slitt veldig med struktur, ikke vært konsekvente på ting. Dette er jo noe vi må jobbe med videre og  jeg tror et trenerbytte blir positivt, en ny energi og gi oss flere verktøy i verktøykassen for resten av sesongen»

Tungt comeback

Landslagskeeperen vendte hjem til Norge og MS i fjor vår, 16 år etter han spilte juniorhockey for samme lag. I mellomtiden har han opparbeidet seg en solid og bred erfaring både i Norge og internasjonalt, med opphold både i Hviterussland, Sverige og Østerrike.

Å vende hjem til Norge midt under en pandemi har ikke gitt Haugen det beste grunnlaget for et comeback med et smell.

«Det er klart det er veldig gøy å komme til Manglerud, men overgangen har jo blitt veldig prega av alt som er skjedd siste året. Det har vært behov for mye justeringer, MS har slitt med det defensive og jeg er ikke fornøyd med egen prestasjon heller.»

Manglerud ligger nå på en syvende plass, à poeng med Sparta som har hele 3 færre kamper spilt. Syvendeplass er samme plass som da sesongen ble avsluttet brått i mars i fjor. Dette reflekterer jo lagets prestasjoner hittil, men til tross for dette ser Haugen frem til bedre tider:

«Sånn er det dessverre, den plasseringa er ikke optimal og vi ønsker jo å bli bedre nå mot slutten av sesongen, vi vil jo bevise at vi er bedre enn som så! Slik vi har fremstått hittil ligger vi jo der vi bør ligge men vi har jo forhåpninger om å se oppover, ikke nedover på tabellen.
Jeg gleder meg både på laget og egne vegne, til at alt skal normaliseres. Vaksinen kan ikke komme fort nok for jeg lengter etter fulle tribuner og publikum!»

Av Heidi Jellum Helgesen

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form