Lukk søk

Fjordkraftligaen

November 16, 2021

Kristiansen blir i Oilers: - Glade og stolte

Tommy Kristiansen vurderte en retur til Østlandet neste sommer, men har nå forlenget kontrakten med Stavanger Oilers.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Det blir mer enn sju sesonger i vest på Tommy Kristiansen. Tirsdag offentliggjorde Stavanger Oilers at den tidligere landslagsspilleren har skrevet under på en ny toårskontrakt med opsjon på en tredje sesong.

- Vi er både glade og stolte av at han velger å fortsette her hos oss, sier sportssjef Pål Higson til oilers.no.

Den populære kraftpluggen, og en av ligaens store profiler, står allerede med 308 kamper, fire seriegull og fire kongepokaler for Oilers.

Vurderte Østlandet

Kristiansen fortalte nitten.no i sommer at dette kunne komme til å bli hans siste sesong i vest.

- Det blir et lite familieråd om fremtiden med tanke på at både samboeren og jeg er fra Østlandet. Jeg tror både at klubben og supporterne komme til å respektere mitt valg hvis det skulle bli slikt at flyttelasset går fra vest til øst, sa 32-åringen da, og svarte slik på spørsmål om en mulig Sparta-retur:

- Jeg har hatt et godt forhold til min moderklubb hele veien jeg. Det ble noen tvister i aviser og sosial medier om at jeg stakk igjen, men jeg fulgte min kontrakt. Det var Sparta som skrev en klausul i min kontrakt sist. Og jeg fullførte den kontrakten jeg hadde i Sparta.

Sarpsborg-gutten spilte en rekke sesonger for Sparta før det ble et opphold i svenske HV71. Etter fire sesonger i Oilers dro Kristiansen til tyske Krefeld Penguine før det ble retur til Sparta Amfi. Foran 19/20-sesongen signerte han på ny for Oilers.

På vei tilbake

En skade har sørget for at Kristiansen står med kun sju kamper denne sesongen. Den siste kom helt tilbake i slutten av september, men Oilers har varslet at 32-åringen kan være tilbake på isen denne uken.

- Tommy er kanskje i bedre form enn noen gang og veldig motivert til å gi alt for Oilers i årene fremover. I tillegg betyr Tommy veldig mye for Oilers-familien utenfor isen. På så mange måter, sier Higson om signeringen.

I sommer valgte Kristiansen å ringte Petter Thoresen for å takke nei til videre landslagsspill. Han forklarte dette med at han fremover ønsket fullt fokus på landslaget og familien.

- Petter skjønte dette, og det var en fin tone mellom oss. Jeg la det frem på min måte, og han hadde ikke noe problemer med å forstå dette. Det er en tid for alt, og min tid hadde kommet nå, sa Kristiansen da.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form