Lukk søk

Elitehockeyligaen

June 12, 2024

Kobles til gamleklubben: - Vet at Patrick er veldig glad i Djurgården

Storhamar-leder Njål Berge forstår at Djurgården ønsker å hente Patrick Thoresen tilbake og vet at Stockholms-klubben betyr mye for 40-åringen.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

- Jeg skjønner at Djurgården ønsker en ledertype som Patrick og jeg vet at Patrick er veldig glad i Djurgården. Med Niklas Wikegård tilbake er det ikke unaturlig at det er kontakt, sier Storhamar-sjef Njål Berge til nitten.no.

Det var Sylvester Norberg som på sin X-konto tirsdag skrev at han hadde «ekstremt troverdige kilder» på at Djurgården skal ha kommet med et «generøst tilbud» til Patrick Thoresen.

Meldingen er videreformidlet av Johan Svensson, også kjent som MrMadhawk, som er en slags overgangsguru i svensk ishockey.

Avsluttet med gull?

Thoresen har vært innom Djurgården i to perioder og sist i 2015/2016. Han ble forsøkt hentet tilbake da klubben slet i SHL vinteren 2022 - nå består oppgaven i å hjelpe den tradisjonsrike klubben opp fra HockeyAllsvenskan.

40-åringen fikk endelig løfte kongepokalen med Storhamar i vår, gjorde comeback på landslaget i VM, ble tildelt Gullpucken og skulle etter planen bruke sommeren på å vurdere om det blir nok en sesong i CC Amfi eller karrierestopp.

Thoresen har ikke besvart henvendelsen fra nitten.no om Djurgården nå har blitt et tredje alternativ. Til Hamar Arbeiderblad bekrefter han å snakket med Djurgårdens profilerte sportssjef Niklas Wikegård.

- Jeg har pratet med Niklas som en venn og tidligere trener av meg om andre spillere og mine framtidsplaner. Ingenting er bestemt og ingen bud har blitt pratet om. Det har bare vært kompissnakk, sier Thoresen til HA.

Bygger nytt

Djurgården endte som nummer fire i HockeyAllsvenskan og tok seg helt til finalen der Brynäs ble for sterke. Det betyr nok en sesong på nivå to for den tradisjonsrike klubben som igjen bygger for opprykk.

- Vi håper at Storhamar og norsk hockey kan få glede av å Patrick i Storhamar én sesong til, sier Njål Berge og fortsetter:

- Men skulle han ønske noe annet er vi evig takknemlig for det gullet han har gitt oss og den kulturen han har skapt.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form