Lukk søk

Aktuelt

May 30, 2021

Kevin Schulze takket nei til Stjernen - nå jakter de en annen back

Stjernen hadde lenge ønsket seg Kevin Schulze, og håpet i det lengste at han skulle være den siste brikken på backplass. Nå ønsker de å gå for en annen back.

Foto: Facebook

Backen som ble hentet til Sparta ved nyttårsskiftet fikk ingen obligatoriske kamper for Sarpsborg-klubben etter at Fjordkraft-ligaen ble nedstengt. Backen stod uten klubb lenge etter at han sist spilte i DEL for Nürnberg Ice Tigers. Han har også tidligere vært innom Leksand i Sverige.

Schulze gjorde sine saker bra i den britiske ligaen for Sheffield Steelers at han var høyt på listen til Stjernen.

Nå har backen takket nei til tilbudet fra Stjernen etter hva Nitten.no erfarer av utdanning. Backen skal etter hva vi erfarer ta en mastergrad og da passer ikke Stjernen og Fredrikstad inn i amerikanerens fremtidsplaner.

Ønsker seg Jérémy Beaudry

Nå ønsker klubben å sikre seg Schulze sin back-kollega Jérémy Beaudry som spilte i samme klubb som Schulze. Canadenseren har tidligere spilt i ECHL og har én AHL-kamp på sin CV.

Det ble i likhet med flere spillere enn utfordrende sesong canadenseren som var innom tre ulike klubber i tre ulike land denne sesongen. Først i Frankrike for Amiens, så videre til Danmark og Rødovre, før han avsluttet sesongen for Sheffield Steelers i England. Der ble han valgt ut til "All-star laget" som ble plukket ut av britisk media.

Adrian Saxrud Danielsen spilte med Beaudry, men har ikke hørt noe om en eventuel overgang til Fjorkdraft-ligaen for sin lagkamerat.

- Nei, jeg har ikke hørt noe. Men jeg blir heller ikke overrasket. Han er en fin fyr, og en meget god back.

Vil han passe inn i den norske serien?

- Ja, det vil jeg tro. Som sagt så er han en god back, avslutter Danielsen som kjenner den britiske ligaen godt.

Nå gjenstår det bare å se om den satsende Fredrikstad-klubben kan presentere en ny import.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form