Lukk søk

Fjordkraftligaen

October 19, 2021

Jobber for fulle arenaer: - Skal lage magisk hockeystemning

Stjernen lokker med gratis inngang til toppkampen mot Lillehammer mens Vålerenga vender tilbake til Jordal Amfi - nå uten restriksjoner.

Foto: nitten.no

«Torsdag 21. oktober skal vi fylle hallen og lage magisk hockeystemning når Lillehammer kommer til toppoppgjør og gratiskamp i Stjernehallen!»

Slik lyder Stjernens invitasjon foran torsdagens serierunde der serielederen får besøk av serietoeren i Fredrikstad.

Kun åtte poeng skiller de sju beste lagene i Fjordkraft-ligaen der Stjernen og Lillehammer jaktes av Stavanger Oilers, Sparta, Vålerenga, Frisk Asker og Storhamar.

Stjernen har imponert stort under Anders Olsson og har et klart mål om å fylle hallen torsdag kveld der publikum slipper inn gratis og byens næringsliv betaler regningen. Fullsatt arena betyr over 500.000 til Stjernen som får inntekter per tilskuer.

Hockeyfeber

Forrige torsdag ble det kun ett poeng mot Vålerenga etter å ha ledet 2-0, og lørdag svingte det skikkelig i Schjongshallen der Stjernen lå under blant annet 3-0, men endte opp med 7-6-seier!

Der var Stjernen-fansen på plass med over 100 supportere og flere fulle busser. Veteransupporter Runar Sandsengen får stadig se nye fjes på supporterfeltet i Stjernehallen.

- Vi har merket at en del unge har kommet på hjemmekampene, og til bortekampen mot Ringerike var det også 30–40 nye ansikter som aldri har vært på tur tidligere. Dette må vi spinne videre på. Derfor oppfordrer jeg alle til å komme på Fredrikstad stadion onsdag for å se oppgjøret mot Strømmen, samt til Stjernehallen på torsdag når vi møter Lillehammer, sier Sandsengen til Fredriksstad Blad.

- Jeg har ikke opplevd maken til interesse på 15–16 år. Jeg er ganske sikker på at vi må tilbake til 2005. Da var vi en buss og en minibuss til Hamar. Men foruten kampene i Sparta Amfi, har vi ikke vært i nærheten av å være så mange på bortetur, sier Sandsengen videre til lokalavisen.

Jordal-åpning

Torsdag åpnes Jordal Amfi for første gang uten restriksjoner for publikum. Så lenge er det faktisk siden Vålerenga sist spilte hjemmekamp i ligaen.

- Neste kamp, dere! Neste kamp er på Jordal Amfi og da har vi deg og tusenvis av andre på tribunen. Vi gleder oss, sees torsdag! melder VIF på sine Facebook-sider.

Bryte-VM i Oslo har sørget for at Vålerenga nå har spilt hele sju bortekamper på rad. Mot Ringerike torsdag kan Jordal endelig åpnes uten at publikum trenger å bekymre seg for avstand eller hvem man kan sitte ved siden av og ikke.

Offisiell åpning av Jordal Amfi er lagt til 6. november med blant annet partytelt, servering, underholdning ved Bjølsen Valsemølle og Oslo-duell mot Grüner.

PS! Også Frisk Asker tar grep for å lokke flere tilskuere til arenaen. Klubben nærmer seg scoring nummer 7000 og skrur derfor ned prisene.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form