Lukk søk

1. divisjon

May 29, 2024

Hasle-Løren usikre på 1. divisjonsplassen: - Må få kartlagt litt ting

Dersom Bergen IKs eventuelle anke ikke går gjennom, er det ikke gitt at Hasle-Løren takker ja til den ledige plassen.

Foto med tillatelse: Sofie A. Kitterød

- Vi har jo egentlig planlagt for 2. divisjon. Denne beskjeden kom sent, vi forstår at det blir sånn, men trenger et møte der vi må få kartlagt litt ting, sier Kanwar Singh, sportslig leder i Hasle-Løren, til nitten.no.

Tirsdag ble det kjent at Bergen Ishockeyklubb ikke er tildelt lisens for spill i 1. divisjon neste sesong.

Leder Runar Jansen varslet overfor nitten.no at klubben trolig kommer til å benytte seg av muligheten for å anke innen fristen på 14 dager. Dersom den eventuelle anken ikke skulle gå gjennom, vil Hasle-Løren bli tilbudt den ledige plassen på nivå to.

Leste om Larsen-exit i media

Hasle-Løren-ledelsen samles torsdag for å diskutere situasjonen. Før den tid før ikke Singh si for mye om mulighetene for at klubben blir å se i 1. divisjon også til høsten.

- Jeg vet ikke helt hvordan vi står enda. Vi må få samlet oss og diskutert litt. Rett og slett se litt hva vi har. Juni kan bli hektisk, sier Singh.

Hasle-Løren rykket ned fra 1. divisjon etter kvalifiseringen i Ski ishall der Oslo-laget endte sist. 30. april meldte klubben at Kenneth Larsen kommer inn som ny hovedtrener, men kort tid senere ble han presentert som ny Lørenskog-sjef.

Ifølge Singh ble Hasle-Løren kjent med den nyheten gjennom media.

Kontaktet NIF

Hasle-Lørens sportslige leder forteller at Larsen signerte en kontrakt fra 1. juli som hovedtrener for klubben neste sesong.

- Vi ønsker ikke å holde igjen Kenneth på noen måte, men skulle ønske dette var gjort på en riktig og ryddig måte. Saken er meldt inn ti NIFs disiplinærutvalg for fair play og vi har snakket med advokater som sier kontrakten er reell uten klausuler. Styret i Lørenskog IK er uenige med oss i dette. Der står saken akkurat nå, forteller Singh.

At Hasle-Løren nå står uten hovedtrener og må ut på ny trenerjakt, gjør det ikke enklere å ta takke ja til plassen i 1. .divisjon.

- Prosessen med Lørenskog kan ta tid. Det kan vi ikke vente på. Nå må vi se på andre løsninger, sier Singh.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form