Lukk søk

Fjordkraftligaen

January 18, 2022

Håper på Olsson-avgjørelse onsdag: - Må finne ut hvor alvorlig dette er

Stjernen-ledelsen planlegger flere møter tirsdag og onsdag i håp om å komme til en rask konklusjon rundt misnøyen med hovedtrener Anders Olsson.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

- Det er en sak vi ser om vi kan få en løsning på, sier daglig leder Anders Åsle til nitten.no tirsdag ettermiddag.

Det var Fredriksstad Blad som mandag kveld meldte om økende misnøye i spillergruppen med trener Anders Olsson. Svensken ledet ikke mandagens økt og var heller ikke på plass på morgenøkten tirsdag.

På spørsmål om Olsson vil holde seg unna øktene til det kommer en konklusjon rundt trenerens fremtid, svarer Åsle:

- Ja, han var hvert fall ikke der i går og i morgen har laget fri.

Møte etter MS-tapet

Nitten.no får opplyst at flere spillere skal ha uttrykt misnøye med Olssons lederstil den siste tiden. Etter det overraskende tapet mot MS i helgen, skal kapteinsteamet ha bedt om et møte med trenerne der dette ble tema.

- En klassisk kamp der man tror det skal gå greit, også gjør det ikke det. Alt for mange spillere tenker på egne poeng i stedet for lagets beste, uttalte Olsson, som ble hentet til Stjernen på en treårskontrakt i fjor sommer, til FB etter MS-tapet.

Det har ikke lyktes nitten.no å få en kommentar fra Olsson. Også flere av spillerne har vært tause om saken siden misnøyen ble kjent i media mandag kveld.

- Jeg er opptatt i kveld. Ta eventuelle spørsmål med Darren, skrev Olsson i en SMS til Fredriksstad Blad mandag og henviste til sportssjef Treloar.

Flere møter onsdag

Stjernen fikk sin kamp mot Storhamar tirsdag utsatt grunnet koronarelaterte forfall på Hamar. Serietoeren skal etter planen ikke i aksjon før Frisk Asker kommer til Fredrikstad lørdag.

- Vi skal ha en del møter i morgen, blant annet. Det tar en dag eller to, tenker jeg. Vi håper å finne en løsning, sier Åsle om konflikten.

- Nå prøver vi å ivareta alle involverte. Det er viktig for oss.

- Er du overrasket over at dette kommer nå?

- Overrasket og overrasket. Jeg tenker det er naturlig med noe gnisninger i en gruppe. Det har jeg opplevd mange ganger før. Nå må vi bruke et par dager og finne ut hvor alvorlig dette er. Det ser sikkert dramatisk ut fra utsiden, men det er ikke sikkert det er så alvorlig, sier Åsle.

- Kan det være slik at det ikke er noen vei tilbake for Olsson nå?

- Nei, det tror jeg ikke. Vi får bruke litt tid nå.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form