Lukk søk

Fjordkraftligaen

March 22, 2022

Gunnarsson hedret av fansen: - Noe jeg setter utrolig stor pris på

Den mangeårige Vålerenga-spilleren Filip Gunnarsson ble mandag hyllet som «årets spiller» i Stjernen.

Foto: nitten.no

Det var mange som hevet øyenbrynene da Filip Gunnarsson før denne sesongen forlot hovedstadsklubben for å spille i Fredrikstad og Stjernen. Etter gårsdagens seier over Lillehammer fikk «Greven» sin hyllest av Red Beavers som årets Stjernen-spiller denne sesongen.

- Det betyr utrolig for meg. De har vært fantastiske mot både laget og meg hele sesongen og det er noe jeg virkelig setter utrolig stor pris på, forteller Gunnarsson som denne sesongen har blitt omskolert som back.

Her mottar Filip Gunnarsson prisen for årets spiller stemt frem fra supporterne til Stjernen.

Pendler fra Oslo

30-åringen med ni år bak seg i VIF bor fortsatt i Oslo og pendler til Fredrikstad daglig for å trene med Stjernen.

- Jeg eier et malerfirma som jeg må jobbe med ved siden av ishockeyen. Også er jeg heldig med at jeg får kjøre med Magnus (Eikrem Haugen), så det har faktisk blitt enklere enn hva jeg hadde trodd.

Den tidligere centeren har blitt omskolert som back før denne sesongen. En forvandling som har blitt enklere enn hva han trodde selv.

- Personlig så trodde jeg det skulle bli mer utfordrende enn hva jeg trodde selv. Men jeg trives godt med det, og har funnet min rolle i laget og på banen føler jeg, forteller backen som i grunnserien gjorde 17 poeng (5+12)

Vinnerskalle

Mange kjenner igjen Gunnarsson fra TV 2-serien «Iskrigerne» der han blant annet kranglet med tidligere VIF-trener Roy Johansen eter en kamp i hans nåværende hjemmebane Stjernehallen.

- Jeg er en vinnerskalle og derfor setter jeg høye krav til alle rundt meg. Samme om det er spillere eller trenere i garderoben. Og den situasjonen med Roy ble en situasjon hvor følelsene kom litt kjapt etter et tap, forklarer han.

- Var det slikt med Anders Olsson i Stjernen-garderoben også?

- Nei, det føler jeg ikke. De gangene har spurte så fikk han svar, men det var ingen konfrontasjoner. Men jeg spiller alltid med hjertet, og derfor blir det også følelser.

Leser kommentarer

Mange spillere forteller ofte at de ikke leser hva supporterne skriver på sosiale medier, spesielt etter kamper hvor laget deres har tapt. 30-åringen derimot innrømmer at han leser alt som blir skrevet.

- Ja, jeg leser kommentarene som kommer mot både meg og laget.

- Hva tenker du om at dere har fått kritikk etter jul?

- Jeg forstår jo at supporterne er skuffet, og at vi har skuffet dem til tider. Lillehammer i sluttspillet er ikke det Lillehammer-laget vi møtte før jul. De er et helt annet lag.  Det er jo mye som blir skrevet som overhodet ikke stemmer, og da blir det at jeg ler litt av det også.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form