Lukk søk

1. divisjon

March 8, 2024

Grüner-helten: - Alt press ligger på Nidaros

- Alt press ligger på dem, vi skal opp der og kose oss, vi! melder Shafaat Hashim foran den avgjørende play in-kampen i Leangen Arena.

Foto: nitten.no

I år som i fjor blir det en femte og avgjørende play in-kamp på Nidaros-gjengen. For ett år siden gikk den daværende seriemesteren glipp av en plass i kvalifiseringen da Comet avgjorde match fem i sudden death foran over 1700 tilskuere.

Fredag kveld blir det hockeydrama på ny i Leangen Arena.

- Alt press ligger på Nidaros. Vi går ut og spiller vårt spill, jeg syns vi var det beste laget også i de to kampene vi har tapt. Vi har vist nå at vi er i denne serien for å bli, sier Shafaat Hashim til ntten.no.

- Nå blir det sikkert full hall der oppe. Vi skal bare følge kampplanen og satse å å dra det i land. Alt press ligger på dem. Vi skal opp der og kose oss, vi!

Scoret to

Hashim var mannen bak de to siste målene i Grünerhallen tirsdag da guttene fra Løkka snudde 0-1 til 3-1 og utlignet til 2-2 i kamper i matchen de måtte vinne.

- Vi har vist nå at det bor mye i oss. Alle fire rekkene går inn, gjør jobben og takler. Vi er ikke klare for ferie enda, sier 23-åringen som innledet sesongen i Furuset.

54 sekunder før slutt tirsdag sendte han pucken i tomt bur og fikk seg umiddelbart en trøkk i siden av Hugo Niemi. Situasjonen førte til slåsskamp ute på isen og ble også tema på X der flere mente Hashim overdrev etter å ha blitt truffet i siden.

- Jeg vil si det er stygt. Det er meningsløst å gi meg en blindside etter jeg har skutt, sa Hashim til nitten.no etter kampen.

Narvik klare

Fredagens oppgjør, som er ventet å samle rundt 1500 tilskuere i Leangen Arena, avgjør om det blir Nidaros eller Grüner som følger Ringerike Panthers, Comet og Narvik til EHL-kvalifiseringen.

- Vi har aldri hatt opprykk som mål, men spiller hver kamp for å vinne. Så teller vi opp til slutt, har Grüners daglig leder Trond-Erik Larsen uttalt til nitten.no.

- Hos oss er det ikke noe must med opprykk eller et krav fra omgivelsene. Men det er klart vi har tenkt tanken og er forberedt på det hvis det skulle skje. De fire årene vi har oppe var beintøffe, men også veldig gøy. Vi vet hva vi går til og har kontroll på økonomien.

Narvik brukte kun tre kamper på å sende Gjøvik ut av play in og avgjorde foran over 1100 tilskuere i Fjellhallen onsdag kveld.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form