Lukk søk

Fjordkraftligaen

August 19, 2022

Grüner-draktene vekker oppsikt: - Disse var lekre!

- Det er ikke ofte vi får slik oppmerksomhet, sier Grüners daglige leder Trond-Erik Larsen etter å ha postet bilde av klubbens nye draktsett i sosiale medier.

Foto med tillatelse: Grüner Ishockey

Terningkast 6 og 10/10 er noen av reaksjonene på Grüners Twitter-post som viser frem klubbens nye hjemme- og bortedrakter.

- De vinner neppe serien denne sesongen, men på draktfronten skal det mye til at noen holder følge med guttene fra Dælenenga. Disse var lekre, skriver Hamar Arbeiderblads hockeyjournalist Bendik H. Eriksen.

- Det leveres på løkka. Fjordkraftligaens fineste drakt for den kommende sesongen. 11/10, er dommen fra Trym Isaksen mens Manglerud Star svarer på Grüners innlegg med tre klappe-emojier.

Ny leverandør

Daglig leder Trond-Erik Larsen er glad for at Oslo-klubben og de hvite og lilla draktene engasjerer.

- Ja, det har vært voldsomt. Det er ikke ofte vi får slik oppmerksomhet. Det ble ganske mye nå, og det er veldig gøy, sier Larsen til nitten.no.

Han har selv designet Bauer-draktene sammen med Lars Egil hos Torshov Sport. Den lyse reservedrakten er en hyllest til SK Strong som en av forløperne til Grüner som så dagens lys etter sammenslåingen i 1952.

- Siden vi har byttet leverandør, måtte vi også ha nye drakter. Da kom ideen om å tenke tilbake til røttene og historien. Den hvite med fiolett har bakgrunn fra Strong, og det kan godt hende det også kommer en tredjedrakt som er fiolett med hvite detaljer, forteller Larsen.

Bytter?

Etter opprykket til Fjordkraft-ligaen, var det flere som fikk merke at spillernavnene og draktnummeret på Grüner-utstyret syntes dårlig på TV. Siden har Oslo-klubben tatt grep.

- De svarte draktene med lilla nummerfarge og grå ramme rundt så fine ut både på bilder og live, men det var noe helt annet på TV. Da ble de helt borte. Vi gjorde en endring i sesong to med helt grå tall og navn. Da ble det bedre, sier Larsen.

Grüner-lederen sier han kun har fått positive tilbakemeldinger på klubbens nye draktsett. Også spillerne som var på plass på torsdagens formiddagsøkt i hovedstaden, og stilte opp som prøvekaniner, likte det de så.

- Mange mener vi skulle hatt den lyse som hjemmedrakt. Det er ikke noe i veien for å gjøre en avtale med bortelaget og brukte de også hjemme. Vi må se på om vi kan få til det så vi kan vise de frem også i Grünerhallen, sier Larsen og minner om at blant annet Stavanger Oilers startet med mørke hjemmedrakter før de nå spiller i lyse trøyer i DNB Arena.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form