Lukk søk

CHL

September 8, 2021

Granholm foran CHL-åpningen: - Det blir superkult!

Forrige Champions Hockey League-deltagelse endte med null poeng for Frisk Asker. Nå er målet poeng, og helst i form av seier, allerede under åpningshelgen på hjemmebane.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Fredag kveld spilles høstens første obligatoriske hockeykamp i Norge når det er klart for Champions Hockey Leagues comeback i Askerhallen.

Viktor Granholm har sett frem til møtet med Red Bull Salzburg i mange uker.

- Det blir superkult å spille Champions Hockey League igjen! Jeg håper det kommer litt folk i hallen og det blir bra stemning, sier Frisk Asker-spilleren til nitten.no.

Seks strake tap

For to sesonger siden ble det seks strake tap for Frisk Asker i gruppe med EHC Biel, Tappara og Klagenfurt.

Nå åpner den regjerende mesteren med hjemmekamp mot Salzburg, søndag kommer italienske Bolzano til Asker og neste helg venter den samme duoen i Mellom-Europa. 5. og 12. oktober avsluttes gruppespillet mot mot polske JKH GKS Jastrzebie.

- Målet vårt er å få til noen resultater og ta noen poeng. Det hadde vært perfekt hvis vi klarte å vinne en av de første kampene. Det ville vært veldig bra mot selvtilliten inn mot fortsettelsen, sier Granholm.

- Hva vet du om lagene dere møter?

- Jeg er spent på hvordan nivået er sammenlignet med oss. Men det er også det som er litt kult med Champions Hockey League - at man møter nye lag fra andre ligaer man kan måle seg mot. Den norske ligaen skal være bedre enn den polske, så hvert fall Jastrzebie tenker jeg vi skal ha gode muligheter mot.

Ladet opp med golf

24-åringen, som i vår var en del av bruttotroppen under oppkjøringen til VM i Riga, oppsummerer treningskampene med «så som så». 5-4 over Ringerike, 4-3-tap mot Sparta, 5-4 over Vålerenga og 5-3-tap mot Stjernen er fasiten foran CHL-åpningen.

- Men vi begynner å få til det vi prøver på. Laget har satt seg litt mer, sier Granholm som roser lagets nykommere og miljøet i garderoben gjennom sommeren.

- Vi er blitt en veldig fin gjeng, alle kommer godt overens og vi hadde blant annet en golfturnering her som er viktig for teambuildingen. Der lærer man å kjenne hverandre på litt forskjellige måter.

Frisk Asker signerte en uventet forsterkning kvelden før kvelden da Christian Kåsastul ble klar på en korttidskontrakt for å bidra i CHL før han reiser til Greenville Swamp Rabbits i ECHL.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.
Tags:

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form