Lukk søk

November 10, 2021

Frisk Asker ødela festen for Stjernen i Stjernehallen

(Stjernen - Frisk Asker 2-4) Fredrikstad hadde invitert til sportslørdag hvor festen skulle avsluttes i Stjernehallen. Den ødela Frisk Asker for hjemmelaget og dro hjem med alle poengene.

Serielederen Stjernen inviterte til lørdagsfest i Stjernehallen da Frisk Asker kom på besøk i Stjernehallen denne lørdagskvelden. Og det var Asker-laget som dro hjem med alle poengene etter en fartsfylt og spennende ishockeykamp.

Kompakt Asker-lag

Det var ingen tvil om at Frisk Asker hadde gjort sin hjemmelekse før dagens møte med Stjernen. For det var et kynisk Frisk Asker-lag som møtte opp i Stjernehallen i kveld sammen med en god Frisk Asker-målvakt Henrik Fayen-Vestavik.

Stjernen tok ledelsen ved Håkon Imset Stormli etter 16 minutter, men like før periodepausen så utnyttet Frisk Asker en feil fra Stjernen-keeper Jørgen Hanneborg, hvor Jacob Lagace sørget for utligning før den første periode pausen.

Stjernen sleit veldig med å finne ut av det kompakte Asker-laget og det skulle bortelaget utnytte da David Morley fanget opp en løs puck foran målet til Stjernen og sendte Frisk Asker i føringen. Seks minutter senere fulgte bortelaget samme oppskrift da de skjøt en puck på mål, og finske Jimi Kuronen blir truffet. Dommerene godkjente scoringen etter en sjekk.

Disiplinert bortelag

Det skulle bli dramatikk i tredje periode da Stjernen kom ut i hundre og fikk uttelling etter ett minutt ved Fredrikstad-gutten Stian Hansen. Stjernen presset på for en utligning, men en god Fayen-Vestavik for Frisk Asker sørget for at Frisk Asker holdt unna. Utenom en fire minutters utvisning så var bortelaget disiplinerte i egen sone. Et massivt press fra hjemmelaget ble ikke utnyttet, og da Stjernen-trener Anders Olsson valgte å ta ut keeper i et desperat forsøk så kunne Viktor Granholm fastsette sluttresultatet til 4-2 i åpen kasse.

Skudd: 29 - 29

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.
Tags:
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form