Lukk søk

Fjordkraftligaen

September 11, 2021

Før dropp: Storhamar-fravær, debuter og skadefrie tropper

Endelig er dagen her - seriestart i Fjordkraft-ligaen! Vi har tatt runden med alle de åtte klubbene som skal i aksjon i ettermiddag for å få sitte nytt om troppene.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Runden:

Manglerud Star - Lillehammer, Manglerud ishall kl 15.00 (TV 2 Play)
Storhamar - Ringerike, CC Amfi kl 15.00 (TV 2 Play)
Grüner - Sparta, Grünerhallen kl 15.00 (TV 2 Play)
Stjernen - Vålerenga, Stjernehallen kl 18.00 (TV 2 Sport 2 og TV 2 Play)

Grüner - Sparta

I nyoppussede Grünerhallen er gjestene fra Sarpsborg store favoritter i seriepremieren. Vertene mangler Trym Auren og Gustaf Berling i ettermiddag mens målvakt Mikkel Wik er ute med kyssesyke og blir borte noen uker fremover. For å komplettere keeperduoen har Grüner hentet inn unge Jens August Giæver fra Frisk Asker, men det er ventet at den profilerte franske målvakten Quentin Papillon vokter buret i dag. Spartas Jan Hexeberg opplyser at sarpingene i dag stiller en skadefri tropp med unntak av unge Sebastian Labori Christiansen. Disse to lagene møttes faktisk ikke i den amputerte sesongen sist som ble avsluttet i januar.

Odds:

Norsk Tipping: 11,00 - 8,35 - 1,15
Coolbet: 12,00 - 9,20 - 1,15

Manglerud Star - Lillehammer

I Manglerud Star-leiren rapporteres det om en stort sett skadefri tropp, men Jesper Öhrvall har status som tvilsom foran dropp klokka 15. Ellers er det planer om pyroeffekter for første gang under introen i «Garasjen» i dag! Lillehammer-assistent Anton Säll forteller at laget setter seg på bussen til hovedstaden med full tropp. Det betyr mest sannsynlig re-debut for målvakt Oliver Dackell og første opptreden i LIK-trøya for blant andre backen Teemu Vuorisalo og Frank Gymer. Lagene møttes tre ganger forrige sesong der Lillehammer vant 6-1 i OL-byen og 5-1 i Oslo før MS fikk revansj med 5-3-seier på tredje forsøk.

Odds:

Norsk Tipping: 7,35 - 6,70 - 1,25
Coolbet: 6,75 - 7,00 - 1,30

Storhamar - Ringerike

Det har vært mye snakk om skader i Storhamar de siste ukene, og laget må klare seg uten flere sentrale spillere i premiere. Sportssjef Mads Hansen forteller at Jacob Lundell Noer, Martin Rønnild, Jimmy Andersson, Markus Mikkelsen og Erik de la Rose alle står over i dag. Det betyr samtidig at Patrick Thoresen er friskmeldt etter at han spilte den siste OL-kvalifiseringskampen med smerter. Ringerike opplyser at de har fått tilbake etter par spillere som manglet i de siste treningskampene samt at importene Brett Perlini og nysignerte David Åslin er klare. Linus Rosdahl er ute med skade, Mathias Holst Jenssen mister hele sesongen og Nikolai Dalen er ute på ubestemt tid.

Odds:

Norsk Tipping: 1,10 - 9,80 - 14,50
Coolbet: 1,15 - 8,50 - 13,75

Stjernen - Vålerenga

Stjernen har vært sommerens store snakkis i Hockey-Norge med sine mange signeringer. Treningskampene har gitt seks seirer på syv forsøk, og det er mange som er spent på hva Fredrikstad-laget kan utrette denne sesongen! Kveldens kamp er rundens godbit der trener Anders Olsson får sin første kamp i Stjernen-boksen - og det med en fulltallig tropp. Vålerenga tippes på topp av blant andre nitten.no foran seriestarten. Kenneth Larsen er tilbake på Jordal og leder VIF for første gang i kveld sammen med Espen Knutsen. Jonas Oppøyen mister dagens kamp med skade, men forventes tilbake i løpet av kort tid. Resten av troppen er klare etter en god gjennomkjøring på is i morges.

Odds:

Norsk Tipping: 2,75 - 4,60 - 2,00
Coolbet: 2,85 - 4,85 - 2,00

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form