Lukk søk

Elitehockeyligaen

September 25, 2022

Før dropp: Skadefri tropp, ung debut og tilbake på topp?

Vålerenga inntok tabelltoppen lørdag kveld, men allerede ett døgn senere kan Frisk Asker være tilbake som nummer én. I CC Amfi møtes Storhamar og Sparta.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Runden:

Frisk Asker - Grüner, Varner Arena kl 17.00 (TV 2 Play)
Storhamar - Sparta, CC Amfi kl 17.00 (TV 2 Sport 1 og TV 2 Play)
Lillehammer - Manglerud Star, Eidsiva Arena kl 17.00 (TV 2 Play)

Frisk Asker - Grüner

Vålerenga tok over førsteplassen med sin fjerde strake seier lørdag, men allerede i kveld kan Frisk Asker være tilbake på topp. Askerbøringene er kanskje sesongens største favoritt så langt hjemme mot poengløse Grüner, men også her er Mikkel Christiansen, Patrick Bovim og Joakim Opsahl ute. Grüner står med 15 baklengs på sine to siste kamper mot Storhamar og Vålerenga og venter fortsatt på å sprekke smultringen i poengprotokollen. Oslo-laget reiser til Asker i ettermiddag uten Trym Auren, Joachim Sommer Nielsen, Eirik Lavik og Petter Grønstad.

Odds:

Norsk Tipping: 1,04 - 13,50 - 20,00
Coolbet: 1,06 - 16,00 - 30,00

Storhamar - Sparta

Med seks poeng og hele 13 mål på de to siste kampene ser Storhamar ut til å være på gang for fullt selv om motstanderne har vært Grüner og Ringerike. Petter Thoresens mannskap ligger midt på tabellen foran denne runden og passerer motstanderen Sparta med seier her. Sjur Robert Nilsen er tilbake i CC Amfi og jakter Spartas femte strake seier. Torsdag ble det 6-2 over Manglerud Star i hovedstaden. Sondre Ahlsen, Jonas Holøs og Calle Spaberg Olsen har manglet for sarpingene den siste tiden mens Storhamar stiller uten Patrick Elvsveen og Mathias Papuga og mønstrer dermed trolig samme mannskap for femte match på rad.

Odds:

Norsk Tipping: 1,80 - 4,30 - 3,40
Coolbet: 1,85 - 4,45 - 3,65

Lillehammer - Manglerud Star

Nummer sju og åtte på tabellen møtes i OL-byen i ettermiddag. Lillehammer åpnet sesongen med seks poeng mot Sparta og Storhamar, men siden har det blitt tre strake nederlag. Torsdag ble Stjernen for sterke i Eidsiva Arena. Andreas Martinsen er fortsatt ute sammen med Stein André Hagen. Det betyr plass i kamptroppen for den spennende 2005-modellen Liam Sætre som leverte 49 poeng for LIKs U18-lag og 18 poeng på 18 kamper for U20-laget forrige sesong. MS har tapt de to siste kampene mot Østfold-duoen Stjernen og Sparta, men stiller også i dag med en skade- og sykdomsfri tropp.

Odds:

Norsk Tipping: 1,55 - 4,70 - 4,40
Coolbet: 1,70 - 4,50 - 4,35

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form