Lukk søk

Elitehockeyligaen

September 20, 2022

Før dropp: Skadefri tropp, rekkeendringer og LIK-profil ute

Også tirsdag spilles det full runde med fem matcher i Fjordkraft-ligaen der kvelden avsluttes med TV-kamp på Jordal mellom Vålerenga og Stavanger Oilers.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Runden:

Sparta - Ringerike, Sparta Amfi kl 18.30 (TV 2 Play)
Stjernen - Manglerud Star, Stjernehallen kl 18.30 (TV 2 Play)
Storhamar - Grüner, CC Amfi kl 18.30 (TV 2 Play)
Frisk Asker - Lillehammer, Varner Arena kl 18.30 (TV 2 Play)
Vålerenga - Stavanger Oilers, Jordal kl 19.00 (TV 2 Sport 1 og TV 2 Play)

Sparta - Ringerike

Sparta står med fem poeng etter helgens 2-0-seier over Grüner i Oslo og blir store favoritter også her mot Ringerike. Sondre Ahlsen og Jonas Holøs har vært ute innledningsvis, mangler også her og får i tillegg selskap på skadelisten av Calle Spaberg Olsen. Ringerike er et lagene som kun har spilt to kamper og i helgen ble det hele 7-0-nederlag mot Manglerud Star. Laget har ingen nye skader eller folk ute og stiller her med full tropp med unntak av langtidsskadde Dustin Parks og Mathias Landa.

Odds:

Norsk Tipping: 1,30 - 5,90 - 6,90
Coolbet: 1,33 - 6,15 - 8,00

Stjernen - Manglerud Star

Straffeseieren på Jordal har sørget for Stjernens to poeng så langt denne sesongen. Hjemme i Stjernehallen har det blitt tap mot både Storhamar og sist Frisk Asker. Kommer triumfen mot et godtgående MS? Roy Johansens gutter er med 15 mål ligaens mestscorende så langt og har også den mestproduserende rekken med importtrioen Darien Craighead, Embil Bejmo og Parker Bowles. Som i de øvrige kampene hittil må Stjernen klare seg uten duoen Emil Buskoven og Mikael Mikalsen mens gjestene kommer med full tropp.

Odds:

Norsk Tipping: 1,45 - 5,10 - 5,10
Coolbet: 1,60 - 5,00 - 4,65

Storhamar - Grüner

Det har blitt tre poeng på tre kamper for Petter Thoresens etter returen til CC Amfi. Den tidligere landslagssjefen måtte tåle tap i helgens retur til DNB Arena, men får helt andre forutsetninger her. Storhamar gjør enkelte endringer på rekkene foran møtet med Grüner der Patrick Elvsveen og Mathias Papuga fortsatt er fraværende. I bunnen av tabellen er Grüner eneste lag uten poeng etter tre matcher. Oslo-laget reiser til Hamar uten Eirik Lavik, Trym Auren og Joachim Sommer Nielsen. Kristoffer Skjervold leies inn fra Furuset.

Odds:

Norsk Tipping: 1,06 - 13,00 - 16,00
Coolbet: 1,07 - 15,00 - 25,00

Frisk Asker - Lillehammer

Nummer én og nummer tre på tabellen møtes i Varner Arena. Frisk Asker er eneste lag med perfekt start og full pott så langt etter møtene med Vålerenga, Manglerud Star og Stjernen. Patrick Bovim og Joakim Opsahl rekker heller ikke denne og får i tillegg selskap på fraværslisten av Mikkel Christiansen. Lillehammer overrasket mange med å slå Sparta og Storhamar før det lørdag ble hjemmetap mot Vålerenga. Andreas Martinsen ble skadet der og mister denne sammen med Stein André Hagen. Daniel Sakshaug hentes inn fra Gjøvik i kveld.

Odds:

Norsk Tipping: 1,50 - 5,10 - 4,60
Coolbet: 1,50 - 5,00 - 5,75

Vålerenga - Stavanger Oilers

Rundens storkamp og noe som kanskje kan kalles en moderne klassiker på Jordal der Oilers kommer på besøk til kveldens TV-match. Vålerenga fikk sesongens første seier på Lillehammer sist og så klart bedre ut der enn i de to første kampene. Daniel Sørvik er fortsatt ute med skade og det blir ingen Rasmus Ahlholm-re-debut tirsdag kveld. Oilers kommer fra seier i toppkampen mot Storhamar der laget måtte klare seg uten Ludvig Hoff, Bryce Gervais, Kristian Østby og Andreas Klavestad. De samme fire er ute her.

Odds:

Norsk Tipping: 3,45 - 4,30 - 1,80
Coolbet: 3,25 - 4,30 - 2,00

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form