Lukk søk

Elitehockeyligaen

March 23, 2024

Før dropp: Samme tropper, uklart hos Stjernen, blir Mingoia klar?

To kvartfinaleserier gjenstår og både Vålerenga og Frisk Asker kan avgjøre lørdag kveld!

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Kvartfinale 5:

Sparta Sarpsborg - Frisk Asker, Sparta Amfi kl 16.00 (TV 2 Play)
Vålerenga - Stjernen, Jordal kl 18.30 (TV 2 Play)

Rundetips fra «Blaker'n»:

- Etter en svak forestilling sist slår Vålerenga nå tilbake og slår Stjernen. Lørdag, kveldskamp og vår i Oslo; du får ikke noe bedre enn det! Sparta slår Frisk hjemme nå, tror jeg. Forsetter de som i tredje periode sist, kan det gå.

Sparta Sarpsborg - Frisk Asker

Sparta Sarpsborg innledet kvartfinaleserien med seier, men etter tre strake tap har sarpingene nå presset på seg foran dagens duell. Kun seier er godt nok for å forlenge sesongen med minst to dager og holde liv i håpet om semifinalespill. Laget lå under 3-0 etter et kvarters spill i Varner Arena torsdag kveld og ødela tidlig sjansene for seier selv om avslutningen på kampen var godkjent. Sparta melder at de stiller med samme tropp her; det betyr igjen at brødrene Salsten samt Tim Daly er ute. Frisk Asker fikk tilbake Tobias Lindström som scoret to av målene i første periode sist - svenskens retur betyr at det kun er den langtidsskadde trioen Emil Frøshaug, Felix Girard og Fredrik Bjørndal som mangler.

Odds:

Norsk Tipping: 2,40 - 4,20 - 2,30
Coolbet: 2,50 - 4,30 - 2,40
Comeon: 2,30 - 4,04 - 2,45
Unibet: 2,35 - 4,25 - 2,35

Vålerenga - Stjernen

Vålerenga så ut til å cruise mot semifinale, men gikk fra 7-1 på Jordal tirsdag til 5-1-tap i Fredrikstad torsdag kveld. VIF tok ledelsen i Stjernehallen og vant også skuddstatistikken 41-17, men tapte de to siste periodene 5-0. De siste 20 minuttene hadde Stjernen tre skudd på mål og scoret to ganger. Gabriel Koch spilte heller ikke sist og Trevor Mingoia var fortsatt ikke tilbake i bortetapet, men det er håp om å få nykommeren friskmeldt raskt. Vålerenga har senket billettprisene og håper det kombinert med kveldskamp på en lørdag skal fylle Jordal. Stjernen må vinne for å presse frem en sjette kamp i Fredrikstad mandag kveld. Klubben opplyser at troppen ikke er klar, men Eskil Stene, Magnus Eikrem Haugen, Calle Spaberg Olsen og Håkon Imset Stormli er ute.

Odds:

Norsk Tipping: 1,35 - 5,40 - 6,30
Coolbet: 1,45 - 5,25 - 5,85
Comeon: 1,36 - 5,11 - 6,20
Unibet: 1,32 - 6,25 - 5,75

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form