Lukk søk

Fjordkraftligaen

March 21, 2022

Før dropp: Publikumsrekord, skadehåp og mulig sommerferie

Det ventes publikumsrekord på Jordal der Storhamar kommer på besøk til den meget viktige duell nummer fem i kvartfinalen.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Runden:

Sparta - Frisk Asker, Sparta Amfi kl 19.00 (TV 2 Play)
Vålerenga - Storhamar, Jordal Amfi kl 19.00 (TV 2 Sport 1 og TV 2 Play)
Stjernen - Lillehammer, Stjernehallen kl 19.00 (TV 2 Play)

Sparta - Frisk Asker

Med 4-2-seieren lørdag har Frisk Asker utlignet til 2-2 i kamper etter å ha ligget under 2-0. Da sier det seg selv at vinneren av kveldens duell i Sarpsborg fester et solid grep om plassen i semifinalen. Sparta har kjørt med tilnærmet full tropp hele sluttspillet og mangler også i dag kun Mattias Nilsson som trolig har spilt sin siste kamp for sarpingene. Frisk stiller igjen uten Nicklas Dahlberg, Endre Medby og Fredrik Bjørndal mens også Mikkel Christiansen og Jimi Kuronen misser denne. Unge Marcus Valkvæ Erevik er med i troppen. Jacob Lagacé var tilbake og scoret et av målene da Frisk vant 4-2 i Varner Arena lørdag.

Odds:

Norsk Tipping: 1,95 - 4,30 - 2,90
Coolbet: 2,05 - 4,45 - 3,05

Vålerenga - Storhamar

Kvartfinalethrilleren fortsetter med duell nummer fem på Jordal i kveld der Vålerenga melder om publikumsrekord. Også her står det 2-2 i kamper etter at Martin Røymark avgjorde den brennhete matchen i CC Amfi på overtid lørdag. Tobias Lindström var tilbake for VIF i den fjerde kvartfinalen mens Tommi Taimi fortsatt er ute og kan være ferdigspilt for sesongen. Også Mika Partanen og Jonas Oppøyen er ute slik de har vært i lang tid. Thomas Olsen straffes ikke for taklingen på Jacob Lundell Noer og kan dermed spille i kveld mens Noer trolig er ute. Martin Rønnild, Samuel Solem og Konsta Mäkinen sto alle over lørdag, men trener Anders Gjøse uttalte da til Hamar Arbeiderblad at han håpet alle kan spille i kveld.

Odds:

Norsk Tipping: 1,85 - 4,30 - 3,20
Coolbet: 1,98 - 4,60 - 3,15

Stjernen - Lillehammer

Med 4-2-seieren lørdag er Lillehammer kun én seier fra semifinale med 3-1 i kamper. Duellen mellom nummer to og sju i serien har tatt en overraskende utvikling mye takket være Andreas Martinsen som er tilbake og scoret også lørdag. Lillehammer ønsker ikke å opplyse om fraværsstatus i kvartfinalene mens Stjernen rapporterer at laguttaket ikke er klart. Fredrikstad-gjengen må vinne i dag for å unngå en tidlig sommerferie. Nesten 2000 tilskuere var på plass i Eidsiva Arena lørdag mens det rapporteres om labert billettsalg i kveld med rundt 1000 solgte plasser i 13-tiden.

Odds:

Norsk Tipping: 1,70 - 4,50 - 3,55
Coolbet: 1,78 - 4,65 - 3,80

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form