Lukk søk

Fjordkraftligaen

September 30, 2021

Før dropp: Målvaktsbytte, skader og lånespillere

Den første fulle runden denne uken spilles i kveld der Sparta inviterer til hockeyfest mot Stavanger Oilers, Storhamar besøker Stjernen og VIF er store favoritter mot MS.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Runden:

Frisk Asker - Grüner, Askerhallen kl 18.30 (TV 2 Play)
Stjernen - Storhamar, Stjernehallen kl 18.30 (TV 2 Play)
Manglerud Star - Vålerenga, Manglerud Ishall kl 18.30 (TV 2 Play)
Ringerike - Lillehammer, Schjongshallen kl 18.30 (TV 2 Play)
Sparta - Stavanger Oilers, Sparta Amfi kl 19.00 (TV 2 Sport 1 og TV 2 Play)

Frisk Asker - Grüner

Frisk Asker er rundens store favoritter. Etter nederlaget mot Sparta har tigrene slått Storhamar og Stavanger Oilers hjemme og fått med seg to poeng fra Ringerike. Det gir en fjerdeplass på den meget jevne tabellen. Joakim Opsahl er fortsatt ute med kyssesyken mens Endre Medby og Hampus Gustafsson står over med skader. Mikkel Christiansen kommer tilbake fra karantene og Anders Bastiansen skyves etter sin vikarjobb på backplass. Henrik Fayen-Vestavik kommer inn for Nicklas Dahlberg i mål. I Grüner-leiren mangler Trym Auren, Mathias Landrø, Sean-Michel Sunnqvist, Mikkel Wik og Jonathan Lafjell Ed. Charlie Björlin er usikker med sykdom. Eirik Hopen har kommet inn fra Furuset for å bidra ut sesongen mens Joakim Aarseth Opsahl og Tobias Arntzen leies inn fra VIF. Jonatan Wik fikk ikke fornyet kontrakt.

Odds:

Norsk Tipping: 1,08 - 10,50 - 16,00
Coolbet: 1,12 - 10,25 - 20,00

Stjernen - Storhamar

Storkamp i Østfold der tabelltoer Stjernen tar imot treer Storhamar og byr på gratis inngang for alle under 16 år. Begge lag kommer fra greie storseirer i helgen og kan ta over tabellteten dersom Sparta avgir poeng mot Oilers i nabobyen. Stjernen hadde Austin Cangelosi tilbake mot Manglerud Star sist, og det betyr at kun Jonathan Asbjørnsen mangler i dag med en liten skade. Hos Storhamar er Jacob Lundell Noer, Markus Mikkelsen og Erik de lo Rose fortsatt ute med skader som vil ta tid. Jonas Djupvik Løvlie og Mats Larsen Mostue blir ikke med til Fredrikstad, men trener Anders Gjøse håper å ha duoen klar om ikke lenge. Lørdag kommer VIF til Hamar ...

Odds:

Norsk Tipping: 2,20 - 4,30 - 2,45
Coolbet: 2,25 - 4,45 - 2,70

Manglerud Star - Vålerenga

Sesongens første Oslo-derby for Vålerenga som har variert en del innledningsvis under Kenneth Larsens ledelse. Mot Oilers lørdag gravde VIF frem en råsterk 2-0-seier i vest selv om laget tapte skuddstatistikken 33-15. Mye av æren får Tobias Johansen Breivold som fortsatt vokter buret i Steffen Søbergs skadefravær. Også Jonas Oppøyen er ute og mister kveldens kamp. Manglerud Star tar færrest poeng og slipper inn flest mål i ligaen. Lørdag ble det 1-6 hjemme mot Stjernen i en match der de gule og grønne slapp til hele 47 skudd. Mats Trygg, Jesper Öhrvall og Christer Simonsen har alle manglet de siste ukene i en MS-tropp som trenger alle mann på isen. Nykommer Anton Lindström er med.

Odds:

Norsk Tipping: 7,65 - 6,70 - 1,25
Coolbet: 8,50 - 6,50 - 1,30

Ringerike - Lillehammer

Etter seks kamper ligger Ringerike på åttendeplassen de trolig hadde takket ja til før sesongen, men Hønefoss-gjengen har vært en vrien motstander for alle så langt. Etter fire (!) 3-2-tap på de fem første kampene ble det 4-3-nederlag mot Frisk Asker i helgens lokaloppgjør. Nikolai Dalen og Mathias Holst Jenssen er fortsatt ute mens Robin Bjørnstad er usikker og må testes før dropp. Lillehammer gikk på sitt andre strake ettmålstap mot Østfold-motstand i Eidsiva Arena lørdag, men ligger midt på tabellen med 11 poeng. Vegard K. Fredriksen er fortsatt ute, og i Schjongshallen i kveld blir heller ikke en skadet Trym Gram å se på isen.

Odds:

Norsk Tipping: 4,30 - 4,70 - 1,55
Coolbet: 4,35 - 4,90 - 1,65

Sparta - Stavanger Oilers

Sarpingene kliner til med gjenåpningsfest og gratis inngang i kveldens TV-kamp! Klarer de å fylle arenaen? Sjur Robert Nilsens gutter har hatt en evne til å avgjøre jevne kamper innledningsvis og leder Fjordkraft-ligaen etter seks runder. Like bra går det ikke i vest der Oilers står med to strake nederlag mot Vålerenga og Frisk Asker og kun én scoring på de siste 120 minuttene. Steve Whitney og Christian Wetteland er fortsatt ute med skader mens Andreas Klavestad soner karantene. Sparta har manglet flere sentrale spillere de siste ukene. Til kveldens storkamp mangler Eirik Børresen, Henrik Knold og Martin Grönberg. Det betyr at Niclas Jessesen er tilbake på isen.

Odds:

Norsk Tipping: 2,35 - 3,90 - 2,45
Coolbet: 2,40 - 4,50 -2,50

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form