Lukk søk

Fjordkraftligaen

November 19, 2022

Før dropp: Hockey Classic, skadefri LIK-tropp og Ringerike-profiler tilbake

Lørdagens runde i Fjordkraft-ligaen byr på flere kamper på ettermiddagen før kvelden avsluttes med et brak i Håkons hall der Oilers gjester Lillehammer!

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Runden:

Stjernen - Frisk Asker, Stjernehallen kl 15.30 (TV 2 Play)
Grüner - Sparta, Grünerhallen kl 15.30 (TV 2 Play)
Manglerud Star - Ringerike, Manglerud ishall kl 15.30 (TV 2 Play)
Lillehammer - Stavanger Oilers, Håkons hall kl 18.00 (TV 2 Sport 1 og TV 2 Play) 

Stjernen - Frisk Asker

I Stjernehallen møtes to lag som etter en litt synkende formkurve den siste tiden har mistet førsteplassen og havnet litt bak Sparta. Stjernen har slitt med en rekke fravær den siste tiden og har tapt tre kamper på rad. På Jordal torsdag ble det til slutt 5-2-tap og før det ble både Sparta og Storhamar for sterke. Det betyr at avstanden opp til naboen på toppen av tabellen nå er på åtte poeng. Stjernen manglet en rekke spillere på Jordal sist, og hjemmelaget opplyser at troppen ikke er klar, men Alex Dostie og Jonathan Hermansson skal være tilbake. Frisk Asker var lenge serieleder, men nå er laget på femteplass med elleve poeng opp til Sparta. Tap mot nettopp Sparta, Storhamar og Vålerenga før landslagspausen ble avløst av en fin 7-1-seier mot Manglerud Star torsdag kveld. Frisk har samme tropp som sist. Det betyr at Thomas Valkvæ Olsen og Håkon Løken Pedersen er ute.

Odds:

Norsk Tipping: 2,20 - 4,30 - 2,50
Coolbet: 2,30 - 4,35 - 2,65

Manglerud Star - Ringerike

To av lagene som var ventet å kjempe om den åttende og siste sluttspillplassen møtes i Oslo, men 13 poeng skiller disse to foran denne lørdagen. Manglerud Star slo Grüner i den siste kampen før landslagspausen, men var sjanseløse i 7-1-tapet hjemme mot Frisk Asker torsdag. Backen Jonathan Racine er ute og et par andre må testes hos hjemmelaget. Ringerike står fortsatt med kun seks poeng og sjansen til å gjøre noe med det forsvant torsdag da Grüner-kampen ble utsatt. Her ser Hønefoss-gjengen sjansen til å melde seg på i kampen om åttendeplassen, og fraværslisten er kortere for Martin Boork. Viktige Dustin Parks og David Åslin er tilbake, men Reid Petryk og Even Tangen Fosse er fortsatt ute.

Odds:

Norsk Tipping: 1,90 - 4,40 - 3,00
Coolbet: 1,85 - 4,50 - 3,60

Lillehammer - Stavanger Oilers

Hockey Classic! Endelig er det klart for den mye omtalte kampen i Håkons hall der Oilers er motstander for første gang. Lillehammer-leiren har jobbet mot full arena og hvert fall rundt 8000 tilskuere. Da bør det hjelpe noe med torsdagens sterke borteseier i lokaloppgjøret i CC Amfi - sesongens andre i sitt slag. LIK ligger som nummer sju med sju poeng opp til nettopp Storhamar og hele 11 ned til MS. Troppen er skade- og sykdomsfri i dag! Oilers kommer fra en uke med to strake tap mot Sparta. Etter det siste torsdag kveld ble laget igjen i Østfold før turen nå går til OL-byen. Gullfavoritten har kun den fjerde beste seiersprosenten i serien så langt og vil med seier i hengekampen fortsatt være hele sju poeng bak Sparta. I kveld kommer første sjanse til å gjøre noe med det. I tillegg til Thomas Higson, Kristian Østby og Joona Partanen er også Thomas Berg-Paulsen nå ute. Christoffer Karlsen soner karantene.

Odds:

Norsk Tipping: 4,00 - 4,80 - 1,60
Coolbet: 4,85 - 4,80 - 1,60

PS! Matchen mellom Grüner og Sparta er utsatt grunnet sykdomsutbrudd hos hjemmelaget.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form