Lukk søk

Fjordkraftligaen

February 19, 2022

Før dropp: Hallåpning, VIF-profil ute og skadefri tropp

Nok en full og ikke minst herlig runde i Fjordkraft-ligaen som avsluttes med dagens store godbit; åpningskampen i Varner Arena mellom Frisk Asker og serieleder Oilers!

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Runden:

Lillehammer - Manglerud Star, Eidsiva Arena kl 16.00 (TV 2 Play)
Ringerike - Storhamar, Schjongshallen 16.00 (TV 2 Play)
Grüner - Sparta, Grünerhallen kl 16.00 (TV 2 Play)
Stjernen - Vålerenga, Stjernehallen kl 16.00 (TV 2 Play)
Frisk Asker - Stavanger Oilers, Varner Arena kl 18.30 (TV 2 Sport 1 og TV 2 Play)

Lillehammer - MS

Skal det bli sju strake for Lillehammer? Aleksander Smirnovs gutter har virkelig funnet formen og for alvor meldt seg på i kampen om fjerdeplassen. Da er tre poeng her viktig med tanke på at en tøff uke venter med Storhamar, Stjernen og Vålerenga på fem dager. Stian Kaltrud Nystuen nærmer seg comeback, men rekker ikke denne kampen. Andreas Martinsen er fortsatt ute, Daniel Sakshaug mister resten av sesongen og Christian Fosse soner karantene. MS slo nettopp Lillehammer i serieåpningen, men det er en av kun tre seirer denne sesongen. 14 baklengs på to kamper denne uka er mye for laget som har manglet Mats Trygg, Mathias Trygg, Emil Frøshaug og Theodor Steen-Gulbrandsen den siste tiden. Her mangler også Christer Simonsen.

Odds:

Norsk Tipping: 1,15 - 7,80 - 11,00
Coolbet: 1,22 - 7,50 - 11,50

Ringerike - Storhamar

Nummer åtte mot nummer sju på tabellen. Ringerike har faktisk tre seirer på rad mot Storhamar denne sesongen etter et hedmarkingene vant serieåpningen på Hamar 3-2. Storhamar er i form og har imponert mot Oilers og Sparta de siste ukene. Torsdag ble det 7-3-seier hjemme mot MS selv om fraværslisten fortsatt er lang. I dag stiller Anders Gjøse uten Sondre Bjerke, Jimmy Andersson, Andreas Dahl, Patrick Elvsveen, Eskild Bakke Olsen, Erik de la Rose og Lane Scheidl. Jan Brejcak soner sin andre og siste kamp etter episoden med Tommy Kristiansen. Ringerike stiller samme tropp som sist med unntak av Thomas Bækken som er tilbake. Det betyr at Linus Rosdahl, Eivind Eiken Andresen, Robin Bjørnstad, Karl Markström, Henrik Eriksson, Mathias Holst Jenssen og Nikolai Dalen står over.

Odds:

Norsk Tipping: 3,45 - 4,80 - 1,70
Coolbet: 3,60 - 4,70 - 1,82

Grüner - Sparta

Nok et Østfold-oppgjør for Grüner som har møtt Stjernen to ganger allerede denne uken. Torsdag ble det 8-0-tap i Fredrikstad, men hjemme på Grünerløkka spiller de lilla ofte jevne kamper. Nå begynner det også å se bedre ut på fraværslisten da Marius Carho Hansen og Charlie Björlin er tilbake. Kun Vetle Østrem Salsten misser denne. Sparta stilte full tropp for kun andre gang denne sesongen sist da det ble 7-0-seier mot MS. Sarpingene kjører samme tropp også i dag der Jake Paterson er tilbake i mål etter at Tobias Nordmann fikk sjansen sist. Sparta kan fortsatt ta igjen naboen Stjernen og rappe andreplassen, men avstanden bakover er heller ikke større enn at laget kan miste tredjeplassen. Alt å spille for de kommende ukene, med andre ord.

Odds:

Norsk Tipping: 6,70 - 6,20 - 1,30
Coolbet: 7,00 - 6,00 - 1,37

Stjernen - Vålerenga

Tabelltoer Stjernen møter Vålerenga som per nå innehar fjerdeplassen dersom man regner seiersprosent. Fredrikstad-gjengen har fortsatt Oilers innen rekkevidde, men da tåler man ikke mange feilskjær de neste ukene. Etter hjemmetapet mot MS, som endte med at Anders Olsson fikk andre arbeidsoppgaver i klubben, har det blitt fire seirer på rad. Jonathan Asbjørnsen og Philip Hansen er ikke med i dag mens Jarl Tillmann tas opp fra U20-troppen. Vålerenga kom fra to strake hjemmeseirer med 13 scoringer før det ble 4-1-tap i Stavanger sist. Mathis Olimb var tilbake der, men er ikke med til Stjernehallen i dag. Det er heller ikke Magnus Brekke Henriksen, Daniel Sørvik, Jørgen Karterud, Colin Spaberg Olsen, Mika Partanen og Jonas Oppøyen.

Odds:

Norsk Tipping: -
Coolbet: 1,95 - 4,60 - 3,25

Frisk Asker - Stavanger Oilers

19. februar er en dato alle som er glade i Frisk Asker har gledet seg til lenge! Klokka 18.30 droppes pucken for aller første gang i nye Varner Arena der det blir fullt hus og 3800 mennesker. Etter en svak periode har tigrene nå to seirer på de tre siste kampene. Nicklas Dahlberg og Endre Medby er fortsatt ute og mister festen sammen med Patrick Bovim som er syk. Junioren Emil Wasenden tar hans plass i dag. Henrik Fayen-Vestavik vokter buret mot serielederen. Oilers står med massive 12 seirer på de 13 siste kampene. Det er gullform, men Stjernen henger fortsatt på. André Strandborg, Sander Hurrød og Nicolai Bryhnisveen manglet da siddisene slo Vålerenga 4-1 hjemme i DNB Arena torsdag. Kristian Østby og Noah Bergesen Aarthun mangler her. Denne TV 2 Sport 1-sendte matchen er finfin lørdagsunderholdning!

Odds:

Norsk Tipping: 2,85 - 4,60 - 1,95
Coolbet: 2,80 - 4,40 - 2,20

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form