Lukk søk

Elitehockeyligaen

October 12, 2023

Før dropp: Frisk-fravær, Dokken-retur og uforandret Storhamar

Det spilles tre matcher i EHL i kveld der serielederen besøker Varner Arena og Vålerenga er enorme favoritter mot Comet.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Serierunden:

Vålerenga - Comet, Jordal kl 18.30 (TV 2 Play)
Lillehammer - Ringerike Panthers, Eidsiva Arena kl 18.30 (TV 2 Play)
Frisk Asker - Storhamar, Varner Arena kl 18.30 (TV 2 Sport 2 og TV 2 Play)

Rundetips fra «Blaker'n»:

- Morsomme matcher i dag! Hvor står Frisk Asker egentlig? Tar Ringerike poeng og hvor mye vinner Vålerenga? Storhamar har vært gode i Asker før og vunnet mye. Jeg tror de tar denne med et par mål. Lillehammer kan hamle opp med de fleste, men jeg tror det blir jevnt i kveld. Vålerenga slår Comet med fire-fem mål.

Vålerenga - Comet

Er Vålerenga sesongens største favoritt så langt her? Hverken Norsk Tipping eller Unibet tilbyr odds på hjemmeseier mot laget som har tatt to poeng på åtte kamper så langt. Comet har gått på flere stygge tap den siste tiden, som 10-0 hjemme mot Stavanger Oilers, men så sent som forrige uke kom laget fra bortemøtet med Storhamar med hederlige 6-3. Sander Rekstad, Anders Meisingset og Niclas Jessesen er ute med skade her, men trener Leif Carlsson melder om bra steming i troppen foran avreise til Oslo. Vålerenga strakk ikke til på Hamar og må vinne slike kamper for å henge med de to tetlagene. Didrik Nøkleby Svendsen er fortsatt ute mens det denne uken ble klart at Mark Auk må opereres og trolig mister resten av sesongen.

Odds:

Norsk Tipping: 1,00 - 19,00 - 35,00
Coolbet: 1,02 - 21,00 - 45,00
Comeon: 1,01 - 14,90 - 49,00
Unibet: -

Lillehammer - Ringerike Panthers

En duell mellom de to lagene ekspertene mente ville ende på syvende- og åttendeplass før seriestart. Foreløpig er Lillehammer nummer seks mens Ringerike kun har Comet bak seg. Under ledelse av den nye tsjekkeren Jakub Petr har LIK slått Comet (to ganger), Frisk Asker og Lørenskog så langt. Med seier også her vil Lillehammer ta steget opp på øvre halvdel. Antti Virtanen er ute med sykdom og eneste fravær i kveld. I Ringerike-leiren er det optimisme etter den fine 3-1-seieren hjemme over Stjernen i helgen. Troppen er den samme i kveld, men Jakob Rian har pådratt seg en ny skade og må stå over. Veteranen Mikael Dokken er tilbake etter noen uker på sidelinjen.

Odds:

Norsk Tipping: 1,75 - 4,30 - 3,40
Coolbet: 1,92 - 4,60 - 3,20
Comeon: 2,00 - 4,18 - 2,93
Unibet: 1,97 - 4,50 - 2,75

Frisk Asker - Storhamar

12 poeng skiller disse to lagene etter åtte serierunder (Frisk Asker har spilt sju kamper). Roy Johansen har fått en tung start i Asker med mye skader og har allerede måttet svare på kritikk fra sosiale medier i lokalavisen Budstikka. I helgen ble det 4-0-tap borte mot Sparta Sarpsborg. Det hjelper heller ikke på at fraværslisten i dag inneholder Alexander Bonsaksen, Magnus Geheb, Petter Birkeheim Andersen, Tobias Skuterud og toppscorer Tobias Fladeby. I tillegg er også et par andre spillere usikre. Storhamar derimot stiller med samme tropp som slo Vålerenga 4-0 lørdag. Det betyr at kun Jacob Lundell Noer mangler for serielederne som har vunnet syv av åtte kamper så langt.

Odds:

Norsk Tipping: 4,00 - 4,10 - 1,70
Coolbet: 3,55 - 4,50 - 1,80
Comeon: 3,38 - 4,12 - 1,85
Unibet: 3,30 - 4,40 - 1,77

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form