Lukk søk

Elitehockeyligaen

September 29, 2022

Før dropp: Duo tilbake, må testes og usikker mot gamleklubben

Fire matcher i Fjordkraft-ligaen torsdag kveld der Vålerenga besøker Sparta og Storhamar besøker Manglerud Star i hovedstaden.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Runden:

Sparta - Vålerenga, Sparta Amfi kl 18.30 (TV 2 Sport 1 og TV 2 Play)
Manglerud Star - Storhamar, Manglerud ishall kl 18.30 (TV 2 Play)
Ringerike - Frisk Asker, Schjongshallen kl 18.30 (TV 2 Play)
Grüner - Stjernen, Grünerhallen kl 19.00 (TV 2 Play)

Sparta - Vålerenga

TV-kamp og storkamp i Sarpsborg mellom to lag som har ambisjoner om å være med hele veien inn. Sparta har variert innledningsvis og kommer nå fra stortap på Hamar, men her er kun Jonas Holøs ute. Det betyr at Sondre Ahlsen og Calle Spaberg Olsen er tilbake i troppen og sistnevnte får spille mot gamleklubben. Trenerlegende Lasse Beckman (79) samler i kveld gamle Sparta-helter på tribunen i noe som har fått navnet «Lasses corner» i håp om å skape mer trøkk i Sparta Amfi. Det får ikke den skadde duoen Daniel Sørvik og Jørgen Karterud oppleve mens Svein Petter Falk-Larssen er ute med sykdom.

Odds:

Norsk Tipping: 2,50 - 4,20 - 2,25
Coolbet: 2,45 - 4,45 - 2,45

Manglerud Star - Storhamar

Tre seirer og tre tap er fasiten for Manglerud Star etter seks runder. Roy Johansens gutter fremstår langt mer konkurransedyktige enn tidligere og kommer nå fra en fin borteseier på Lillehammer. På egen is har Frisk Asker og Sparta blitt for sterke hittil, kan MS tukte et annet topplag her i kveld? Med unntak en usikker Steffen Thoresen, som kan mistet møtet med gamleklubben, har MS full tropp. Tre strake seirer med 18-3 i målforskjell tyder på at Storhamar er på gang foran duellen mellom to tidligere landslagssjefer. Patrick Elvsveen er fortsatt ute, Mathias Papuga blir hjemme og selv om et par andre spillere må testes før dropp, stiller Storhamar med fire rekker.

Odds:

Norsk Tipping: 4,80 - 5,50 - 1,45
Coolbet: 5,15 - 5,00 - 1,55

Ringerike - Frisk Asker

Et lite lokaloppgjør i Schjongshallen der Frisk Asker tar turen til Hønefoss. Ringerike står med kun fire poeng så langt, men har levert to ålreite bortekamper mot Vålerenga og Oilers de siste rundene. Nok en tøff motstander venter her, men Martin Boork disponerer samme tropp som i DNB Arena tirsdag. Dustin Parks og Mathias Landa har vært ute hele sesongen og mangler også her. Frisk Asker tok tilbake serieledelsen med tre poeng mot Grüner søndag og er store favoritter også i kveld. Status er som den har vært den siste tiden med Mikkel Christiansen, Joakim Opsahl og Patrick Bovim på skadelisten.

Odds:

Norsk Tipping: 4,60 - 5,00 - 1,50
Coolbet: 4,90 - 4,75 - 1,60

Grüner - Stjernen

Etter seks matcher venter Grüner fortsatt på sesongens første poeng, men det var positive ting å bygge på i 4-1-nederlaget borte mot Frisk Asker søndag der det sto 1-1 til langt ut i midtperioden. Trym Auren, Joachim Sommer Nielsen, Eirik Lavik og Petter Grønstad manglet alle i Varner Arena sist. Stjernen har tapt hjemme mot både Storhamar og Frisk Asker, men har med tre strake seirer kommet opp på en fin fjerdeplass. Lørdag leverte laget trolig årsbeste i 6-3-seieren hjemme over Oilers der Jesper Eliasson, Markus Aas-Eng Mikkelsen, Emil Buskoven og Mikael Mikalsen var ute. Førstnevnte er tilbake i kveld mens Filip Gunnarsson nå er siste tilskudd på fraværslisten.

Odds:

Norsk Tipping: 10,00 - 7,80 - 1,17
Coolbet: 13,00 - 8,50 - 1,18

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form