Lukk søk

Fjordkraftligaen

February 22, 2022

Før dropp: Derbykveld, Oilers-comeback og VIF-fravær

Fire matcher fra Fjordkraft-ligaen denne tirsdagen der Vålerenga gjester Varner Arena for aller første gang mens det blir lokaloppgjør både i Sarpsborg og Hamar.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Runden:

Stavanger Oilers - Ringerike, DNB Arena kl 18.00 (TV 2 Play)
Frisk Asker - Vålerenga, Varner Arena kl 18.30 (TV 2 Play)
Storhamar - Lillehammer, CC Amfi kl 18.30 (TV 2 Play)
Sparta - Stjernen, Sparta Amfi kl 18.30 (TV 2 Play)

Stavanger Oilers - Ringerike

Oilers gikk på et sjeldent tap lørdag da Frisk Asker snudde 0-2 til 3-2 i åpningen av Varner Arena, men har fortsatt ok kontroll på førsteplassen når det nærmer seg innspurt i ligaen. Laget er selvsagt store favoritter hjemme mot Ringerike i kveld der nykommer Greg Mauldin er spilleklar og gjør sin første match for klubben på rundt to år. En gjeng som derimot ikke er disponible er Martin Lefebvre, Nicolai Bryhnisveen, Sander Hurrød, Kristian Østby, Henrik Holm og André Strandborg. Ringerike stiller med samme tropp som mot Storhamar sist med unntak av at også Reid Petryk er ute sammen med Linus Rosdahl, Eivind Eiken Andresen, Robin Bjørnstad, Karl Markström, Henrik Eriksson, Mathias Holst Jenssen og Nikolai Dalen står over.

Odds:

Norsk Tipping: 1,17 -7,50 - 10,50
Coolbet: 1,22 - 7,75 - 13,00

Frisk Asker - Vålerenga

Lokaloppgjør i Varner Arena som Vålerenga får gjøre seg kjent med for aller første gang. Og kanskje er ny arena det som må til for at Frisk klarer å snu trenden mot naboen? VIF står nemlig med fire strake seirer mot askerbøringene denne sesongen, og vant blant annet 8-3 for kun en uke siden. Frisk fikk en sterk opplevelse lørdag med åpning av ny hall som ble kronet med at laget snudde 0-2 til 3-2 mot serielederen. I dag mangler Nicklas Dahlberg, Endre Medby, Patrick Bovim og Henrik Fayen-Vestavik med skader og sykdom - noe som betyr at laget er det samme som avsluttet Oilers-matchen. Vålerenga tok en sterk seier i Fredrikstad lørdag, men listen over fravær er fortsatt vesetlig; Magnus Brekke Henriksen, Daniel Sørvik, Jørgen Karterud, Colin Spaberg Olsen, Mika Partanen, Jonas Oppøyen og Tommi Taimi.

Odds:

Norsk Tipping: 2,15 - 4,40 - 2,50
Coolbet: 2,30 - 4,55 - 2,60

Storhamar - Lillehammer

Nok et lokaloppgjør i kveld der Lillehammer tar turen sørover til Hamar. Laget sto med seks strake seirer og var storfavoritter til å øke rekken hjemme mot Manglerud Star lørdag, men tapte der 3-0. Hva gjør det med inngangen til denne matchen? Andreas Martinsen er fortsatt ute og ser dagens match fra tribunen sammen med Stian Kaltrud Nystuen, Martin Ellingsen og Daniel Sakshaug. Storhamar har løftet seg den siste tiden og er fordi naboen LIK på tabellen om man ser på seiersprosenten. Sist ble det 2-0-seier over Ringerike på Hønefoss der Evan Buitehuis debuterte med å holde nullen. Trener Anders Gjøse stiller uten Sondre Bjerke, Jimmy Andersson, Andreas Dahl, Patrick Elvsveen og Eskild Bakke Olsen her.

Odds:

Norsk Tipping: 2,05 - 4,40 - 2,70
Coolbet: 2,30 - 4,50 - 2,60

Sparta - Stjernen

Kveldens tredje nabooppgjør som i tillegg er en toppkamp og ikke minst en viktig duell med tanke på å henge med serieleder Oilers. Per nå er det Stjernen som ligger best an til å stresse nummer én på tabellen, men da har man ikke råd til mange feilskjær de neste ukene. Sparta er i ferd med å levere en meget sterk sesong og står med 14-0 i målforskjell på de to siste kampene. Sarpingene melder at de stiller med samme tropp her - noe som betyr skadefritt mannskap. Hos Stjernen står Jonathan Asbjørnsen og Philip Hansen over mens U20-spilleren Jarl Tillmann får sjansen. Stjernen sto med fire strake seirer etter at Anders Olsson ble fratatt treneroppgavene i klubben før det ble 3-0-nederlag hjemme mot Vålerenga lørdag.

Odds:

Norsk Tipping: 2,30 - 4,20 - 2,40
Coolbet: 2,45 - 4,30 - 2,50

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form