Lukk søk

March 24, 2021

Fjeldstad etter møte med Stjernen: - Det var et bra møte

Lasse Fjeldstad er på utgående kontrakt. I dag har treneren vært samtaler med Stjernens sportssjef Darren Treloar.

- Det stemmer at jeg skal i et møte med Darren senere i dag, hvor vi skal prate litt om sesongen som har vært og muligens neste år.

Treneren forteller at han gjerne ønsker å fortsette som trener i Fredrikstad og føler at han har mer å bevise.

- Ja, jeg blir skuffet hvis jeg ikke får fortsette som trener. Darren og jeg har hatt en fin dialog under hele sesongen, men jeg aner ikke hva han eller klubben tenker om veien videre.

Er du redd for at det ble med den ene sesongen som hovedtrener?

- Nei, jeg er ikke redd for noe som helst jeg. Jeg er klar over at den beskjeden kan komme. Mer vet jeg ikke før jeg har vært i møte med Treloar.

33-åringen sier at han er åpen for andre roller i laget kommende sesong, hvis Stjernen skulle ønske en annen hovedtrener.

- Vil si at jeg er åpen for det meste egentlig, så det en assistent-rolle kan brått være noe jeg aksepterer.

Er ikke det litt spesielt?

- Nei, så lenge jeg får den samme rollen som assistent som jeg hadde hos René Hansen så vil jeg si det er ryddig. Der følte jeg at jeg fikk en del ansvar og fikk sagt hva jeg tenkte og mente. Men noen assistent hvor jeg kun er kompis med gutta og flytter pucker er ikke aktuelt forteller han videre.

Fjeldstad valgte å ha full jobb ved siden av sin jobb som hockey-trener. En kombinasjon som har skapt en diskusjon hos Stjernen-supporterne, spesielt i motgang.

En kombinasjon som i følge Fjeldstad er helt uproblematisk og som han ønsker å fortsette med også neste sesong.

- Jobb og hockey har vært en del av mitt liv i 18 år, så det er ikke noe nytt for min del. Eneste forskjellen er at som spiller så må du passe på å få fylt på med mat og lade batteriene, og som trener så ble det mer jobb på kvelden for å sørge for at du er en dag foran skjema. Så det vil si at det kreves mer struktur som trener, og det føler jeg at jeg har greid dette året.

Hovedtreneren ønsker heller å fokusere på hva han har gjort feil og riktig enn å snakke om lønn i et møte med klubben

- Hvis det var økonomi som var i sentrum når det gjelder denne sporten, så hadde jeg lagt opp som spiller for lenge siden. Det er miljøet og idretten som driver meg til å fortsette som trener. Jeg ønsker å være med å utvikle Stjernen som klubb, og det synes jeg var i godt i gang med forrige sesong.

Stjernen-trener Lasse Fjeldstad sin kontrakt som Stjernen-trener går ut denne sesongen, og til Nitten.no bekrefter Oslo-gutten at han skal i prat med sportslig leder Darren Treolar senere i dag.

Ingen avklaring fra møte

Det ble ikke tatt noen avgjørelse på møte, men Lasse Fjeldstad skriver i en sms til Nitten.no at han var fornøyd med sitt møte med Stjernen

- Det ble for det mest evaluering av sesongen, også ble vi enige om å holde kontakten fremover. Slik jeg forstod det, så vil det ikke bli noen avklaring før etter påske for min del.

Fikk du et inntrykk av at de ønsket deg videre?

- Jeg vet helt ærlig ikke hva de tenker. Det må nesten klubben og sportsledelsen svare, avslutter han

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.
Tags:
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form