Kamprapport

January 3, 2021

Feiret 300 kamper for Stavanger Oilers med å ydmyke Frisk Asker i Askerhallen

Tommy Kristiansen feiret 300 kamper for Stavanger Oilers og åpnet scoringsballet i det som skulle bli en ydmykende dag for Frisk Asker. Bortelaget scoret hele fem(!) ganger i midtperioden, hvor Dan Kissel hadde imponerende fem assist.

Frisk Asker - Stavanger Oilers 1-7

Dan Kissel med fem av fem assist i 2.periode for Stavanger Oilers

Frisk Asker var serieleder og skulle komme tilbake på vinnersporet etter to tap i romjulen hjemme mot Stavanger Oilers. Men det var bortelaget som tok føringen i Askerhallen. Dagens jubilant Tommy Kristiansen (300 kamper for Stavanger Oilers) scoret kampens første mål etter 11.22 inn i første periode.

Frisk Asker svarte bare noen få minutter senere ved målmaskinen Viktor Granholm. Denne 1-1 scoringen var det nærmeste Frisk Asker kom bortelaget.

For etter en relativ jevn første periode, så måtte ivrige Tv-seere fra vestlandet ta på seg sikkerhetsbelte. Pang -Pang - Pang -Pang- Pang og brått stod det 6-1 til Stavanger Oilers etter 40 spilte minutter.

Dan Kissel med utrolige 5 av 5 assist på samtlige scoringer i midtperioden.

Bedre ble det heller ikke for hjemmelaget at både Macintyre og Hampus Gustafsson måtte forlate isen med skader etter 2.periode. (Nitten.no kommer tilbake med skadesituasjonen til Frisk Asker)

3.Periode bydde på kun én scoring og den stod naturligvis bortelaget for.

Stavanger Oilers har virkelig begynt å sende ut skremmeskudd til de andre lagene i Fjordkraftligaen med rykende form.

Hos hjemmelaget Frisk Asker så må det virkelig tunge tak til for å snu en dårlig trend. Enda bedre er det ikke at skadene til viktige MacIntyre og Gustafsson er fortsatt uavklart. Formsterke Stjernen i neste kamp blir heller ingen lett kamp.