Lukk søk

Elitehockeyligaen

April 8, 2021

Espen «Shampo» Knutsen: - Jeg tror Djurgården vinner igjen

I kveld spilles den tredje og siste kampen mellom Frölunda og Djurgården i Göteborg. Vinneren får en plass i SM-kvartfinalen.

(Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no)

Det er klart for kamp 3 i Göteborg etter at lagene har vunnet hver sin bortekamp. Nå skal det avgjøres i Scandinavium i kveld 19:00.

Frölunda reiste til Stockholm og vant 3-1 i den første kampen, men Djurgården slo fryktelig tilbake og vant hele 7-2 i går.

Psykologisk overtak

Tidligere Djurgården-profil Espen Knutsen forteller til Nitten.no at det brått kan komme en skrell igjen.

- Synes Djurgården har vært gode i de to kampene. I den første kampen så var de uheldige med å slippe inn et mål med et sekund igjen av andre periode. Og i går var det ingen tvil om seieren.

NIklas Lasu forteller til Göteborgs-posten at de må bare glemme tapet i går, men det er nok ikke like enkelt i følge Shampo.

- Nei, så enkelt er det ikke. Djurgården har en god statistikk i Göteborg. Forstår at spillerne gjerne vil uttale seg som dem gjør, men tapet i går vil nok ligge i bakhodet på spillerne i dagens kamp.

Denne erfaringen kjenner den tidligere VIF-treneren godt til.

- Husker vi hadde godt tak på Stavanger på gamle jordal, også vant de en kamp her og da ble vi veldig usikre. Så det er ingen god følelse Frölunda-spillerne har i dag vil jeg tro.

En «Bombe» om Frölunda ryker ut

Göteborgs-laget havnet på en skuffende 7.plass denne sesongen, og skulle de ryke ut i kveld så vil ikke det bli tatt godt i mot i Göteborg tror «Shampo».

- Det er en bombe. Djurgården har ikke hatt en god sesong de heller med masse skader. Men Frölunda med sommerferie før kvartfinalene starter i Sverige er nok ikke akseptabelt i denne store klubben.

Selv om hjertet håper på Stokholms-laget, så har han blikket på en annen spiller i oppgjøret også.

- Jeg ønsker selvfølgelig at Mats (Rosseli Olsen) skal lykkes også. Så jeg er i en litt kinkig situasjon, men i dag blir det Djurgården for min del. Sorry Mats, humrer Knutsen til Nitten.no

Skjøt opp raketter utenfor spillerhotellet

Selv om laget ikke greide å vinne i går, så gjør Frölunda-fansen alt de kan for å hjelpe sitt lag til seier i kveld. I følge Göteborgs Posten så har fansen skutt opp raketter utenfor spillerhotellet til Djurgården i et håp om å få ødelagt skjønnhetssøvnen til Stockholms-laget.

Tom Nilsson fikk vite om dette i dag tidlig og det skulle tydeligvis mer til for å vekke Djurgården-backen.

- Det var noen spillere som våknet av det, men jeg merket ingenting, sov igjennom det. Men litt smell var det utenfor hotellet forteller han til samme avis.

Se video av det her

Hjemmelaget har blitt gjort til favoritt hos booking-selskapene, og du kan få over tre ganger pengene om du velger å satse på bortelaget i kveld.

Tør du å satse på tipset til Espen «Shampo» Knutsen?

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

Frölunda - Djurgården (19:00)

Norsk Tipping

1.77 - 3.95 - 3.20

Coolbet.com

1.88 - 4.40 - 3.55

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form