Aktuelt

January 6, 2021

David Livingston ferdig i MS - Ingen i klubben vil uttale seg

David Livingston har fått sparken i MS. Klubben har gitt samtlige munnkurv virker det som. Assistent leder laget frem til ny trener er på plass

Tirsdag ettermiddag ble det klart at David Livingston og Manglerud Star skiller lag.

Det bekreftes av styreleder i Manglerud Star, Birger Vestby.

Nitten.no har foreløpig ikke fått noen ytterligere kommentarer til avgjørelsen, utover at det vil tirsdag kveld komme en pressemelding.

Ryktene sier at assistentrener og tidligere keeper André Lysenstøen tar over midlertidig, men dette er nok ikke en langvarig løsning for Manglerud Star.

Laget har hatt en tyngre periode med kun én seier på de syv siste kampene i Fjordkraft-ligaen, senest et tap mot Stjernen som endte 1-7 i favør laget fra Fredrikstad. MS ligger per dags dato på en 8.plass, samme plass de endte på i 19/20-sesongen ved avslutning 7.mars.

Manglerud Star er forøvrig i karantene grunnet covid-19, i første omgang frem til 12.januar.