Lukk søk

Fjordkraftligaen

March 9, 2022

Cool Allstars vant Risenga Open Løkkehockey i helgen

I helgen ble løkkehockey-turneringen avviklet og det var til slutt Cool Allstars som ble kåret til "Norgesmester" i løkkehockey.

Foto med tillatelse: Lars Opstad (kladd.no)

Det var i helgen at over 30 lag kjempet om den gjeveste pokalen og kunne kalle seg det som spillerne selv kaller for "Norgesmester" i i løkkehockey. Det ble Cool Allstars som etter en jevn finale mot Puckpodden Allstars fra Hamar med Bendik Eriksen i spissen som fikk løfte pokalen. Tidligere Frisk Asker-spiller, TV2-kommentator og nå nybakt Norgesmester forteller om en fantastisk dag på Risenga i Asker.

- Blå himmel, blank is og sol. Du kan liksom ikke be om en bedre dag enn dette. Og da du i tillegg fikk lov til å løfta bøtta over hodet så ble det en fantastisk dag, forklarer Skaar om lørdagens turnering.

Roser arrangøren

Før turneringen fortalte en av arrangørene Sigurd Sørlie om hektiske dager før turneringen hvor blant annet de hadde egne folk som skulle sove i telt utenfor isen for å passe på utstyret. Nå kan de puste lettet ut og får velfortjent skryt fra Skaar.

- Herlig opplevelse. De fortjener all honnør og arrangementet kunne ikke blitt bedre enn det vi opplevde om lørdagen, forteller Skaar som retter en stor takk til alle frivillige som også stod på for at dagen ble fantastisk, fortsetter TV2-kommentatoren.

- Det som gjør opplevelsen så stor er at det finnes lag fra ulike nivåer som også får oppleve den samme mestringsfølelsen som oss som har spilt på et høyere nivå. En turnering for alle hvor alle er koser seg til en hver tid, forklarer den tidligere Grüner-kapteinen.

Jevn finale

Puckpodden Allstars kom best i gang og slo Cool Allstars i den første kampen i gruppespillet, og det ble knyttet stor spenning i finalen hvor Cool Allstars fikk sin revansje.

- Vi kom litt skjevt ut i den første kampen. Du vet at de fra Hamar er kyniske i alt de gjør, og jeg tror virkelig de får kynisme inn fra morsmelken der oppe. Men de fikk tilbake med samme medisin i finalen. Det tålte dem ikke virket det som, forklarer norgesmesteren.

Finalen skulle egentlig blitt spilt i Varner Arena, men noe uforutsett oppstod som gjorde at finalen ble spilt ute.

- Hvordan var finalen?

- Den var kaldt, siden vi hadde spilt hele dagen. Men det gjorde ingenting siden vi vant. Det var to lag som fulgte hverandre tett igjennom hele kampen. Og hvis jeg ikke husker feil så var det vel Espen Salo som avgjorde kampen. Bare det er litt sjukt, flirer 36 åringen.

- Formen på søndag?

- Skal sies at skøytene var sløvere og hjelmen satt litt trangere på søndag enn på lørdag. Blir fort sånn da du vant på isen og på banketten på kvelden, avslutter han ydmykt.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form