Lukk søk

Fjordkraftligaen

June 30, 2021

Bobby MacIntyre er tapt for Frisk Asker - klar for HockeyAllsvenskan

Frisk Asker mister sin poengmaskin kommende sesong. MacIntyre er klar for Mora i HockeyAllsvenskan

Canadiske Bobby MacIntyre var blant de beste importene i Fjordkraft-ligaen forrige sesong og produserte 33 poeng på 23 kamper for Asker-klubben. Etter at serien ble stengt ned ble Frisk Asker presentert som serievinner av ligaen, mye takket være 175cm forwarden som opprinnelig er fra Scarborough i Canada. Nå pakker han ut utstyret fra Askerhallen og flytter den inn i Smidjegrav Arena.

Mora med ambisjoner

HockeyAllsvenskan-klubben har tradisjoner og ønsker kommende sesong å spille seg opp i SHL-igjen. Sist klubben spilte i SHL var tilbake i 2018/2019 sesongen hvor Frisk Asker-gutten Michael Haga var en del av daværende SHL-tropp for klubben i fra Dalarna.

Laget trenes av ikke ukjente Johan Hedberg, som fikk med seg 11 sesonger i NHL før han la opp i 2014. Den tidligere landslagsmålvakten er fornøyd med sin canadiske-signering.

- Det er en ganske kortvokst, men en offensiv forward. Han har en bra fart på skøytene, og er en bra avslutter. Bobby har produsert bra med poeng i sin karriere og kommer fra en bra sesong i Norge, uttaler Hedberg til Moras hjemmeside.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, Nitten.no

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form