Kamprapport

January 1, 2021

Stjernen vant fortjent i Sparta Amfi

En spennende kamp i Sparta Amfi hvor bortelaget hadde mest kvalitet. Spenningen var nok høyere enn kvaliteten til tider, men to gode defensive lag sørget for et målfattig oppgjør. Stjernen var best og vant fortjent.

Kampen i Sparta Amfi ble spilt for tomme tribuner og det virket som om hjemmelaget bar preg av dette. Bortelaget Stjernen åpnet kampen best, og skapte noe farlige muligheter som Lillegrend tok seg greit av. 1.Periode ble en periode hvor det meste handlet om å få på plass den defensive strukturen og ikke slippe til motstanderen.

Stjernen tok kommandoen også i den 2.perioden, og kjørte til tider rundt Sparta. Sparta på sin side sleit lenge med å få etablert noe spill i offensiv sone, og da T.Østby måtte ta en utvisning ble det for tungt for hjemmelaget.

Tim Mcgauley er brennhet om dagen, og sendte bortelaget i føringen etter 6.19 av 2.periode. Og etter 1-0 scoringer, tok det virkelig fyr i Sparta Amfi.

Dagens hoveddommere hadde hatt en relativ rolig dag på jobben, men da bortelagets Ponomarenko måtte sone en utvisning for høy kølle, begynte frustrasjonen å bre seg i Fredrikstad-leieren.

Andrew O´Brien pådrar seg 10minutters personlig straff for usportslig opptreden, og på vei til utvisningsboksen så får han enda en utvisning og blir sendt i dusjen.

Stjernen kontrollerer dette også i 3.perioden, og kampen føles slutt da Andreas Heier setter 2-0 til Fredrikstad-laget med pass fra ingen andre enn Tim Mcgauley.

Sparta reduserer til 1-2 ved Sander Thoresen 58.35, men en god Hanneborg i målet til Stjernen sørger for at bortelaget tar 5 av 6 poeng i romjulen mot sine erkerivaler.