Lukk søk

Fjordkraftligaen

September 12, 2021

Anders Olsson etter VIF-seier: - Vi har allerede fokus på torsdag

Stjernen og hovedtrener Anders Olsson fikk en pangåpning på årets Fjordkraft-liga da de slo VIF i går kveld. Nå ønsker han å flytte fokuset til lokaloppgjøret mot Sparta til torsdag.

Det var et tent Stjernen-lag som var proppet full av energi i går kveld. Et hjemmelag som gjorde ting vanskelig for gullfavoritten fra Oslo som fikk en verst tenkelig start på årets fjordkraft-liga.

- Stjernen var gode i dag, og vi stikker fingeren i jorden og si at vi tapte for en bedre lag. Vi kunne kunne kanskje fått med oss et poeng hjem, men Stjernen var dyktige på å spille på resultatet da energien deres gikk litt ut utover kampen, forklarte VIF-trener Kenneth Larsen.

Olsson fornøyd

Stjernens nye hovedtrener skulle døpes i Stjernehallen, og lagets terminsliste nå i starten var på papiret ikke enkelt. Nå åpnet den tidligere HV71-treneren med full pott for sine nye arbeidsgiver.

- Jeg er veldig fornøyd med hvordan tar tak i kampen i den første delen, og ikke minst skaper en enorm energi i laget. Vår fjerde rekke sørget for at vi hele tiden kunne restituere oss og forsette med å skape momentum mot et tungt og godt VIF-lag i går, fortsetter Olsson

- Da vi trengte Jørgen Hanneborg som mest, så stod han frem og tok de puckene han skulle i samarbeid med våre backer. Så nå får vi suge litt på denne karamellen før vi retter fokuset på neste kamp, forteller Stjernens nye trener.

Fokus på Sparta

Treneren ønsker nå å få landet etter seriepremieren og få rettet fokuset mot torsdagens oppgjør mot Sparta i Sarpsborg.

- Naturligvis skal vi få kjenne på det å vinne på hjemmebane med et flott publikum på tribunen, men jeg ønsker at vi kommer oss fort ned på jorden og retter blikket mot kampen til torsdag. Jeg har forstått at det handler litt mer om poengene i den kampen.

Sparta vant sin kamp mot Grüner i Grünerhallen, og skal få første gang i serien by inn til et hockeyderby mot Stjernen.

- De fikk også en god start, så det handler om for oss å restituere oss med litt tung trening i styrkerommet, før vi legger detaljene rundt Sparta-kampen.

Åpner opp for publikum

Sparta har fått lov til å ha 1.000 tilskuere fordelt på to kohorter under treningskampene. Nå øker de til 1.500 og tre kohorter allerede mot Stjernen.

- Vi ønsker å få inn så mange mennesker som mulig på våre kamper. Og med tanke på at nesten hele Sarpsborg er vaksinerte, så føler vi at det er riktig å øke kapasiteten, forteller daglig leder Henning Svendsen til SA.no

Skulle du være i tvil om hvordan ditt lag håndterer pandemien eller kanskje innehar spørsmål rundt inngang på de ulike hallene, så kan du lese vår tidligere artikkel her

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.
Tags:
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form