Lukk søk

Fjordkraftligaen

April 7, 2021

Anders Gjøse: - Vi kunne ikke matche tilbudet fra Stjernen

Ole Einar Andersen er klar for Stjernen. Backen med flest poeng blant backene i fjor avslo tilbudet fra Storhamar. Nå forklarer Hamar-klubben hvorfor.

Det var i formiddag hvor Stjernen slapp nyheten om at de hadde signert Ole Einar Andersen fra Storhamar. Unggutten som kom tilbake til Storhamar før forrige sesong gjorde 11 poeng på 23 kamper.

Ønsket å spille i Storhamar

Spilleren selv uttalte til Hamar Arbeiderblad at han ønsket å bli værende i klubben og sportssjef Mads Hansen forstår skuffelsen til Andersen.

- Alle har lov til å være skuffet, og jeg føler at vi har hatt en fin dialog med Ole. Han fikk et bra tilbud, og sånt er livet. For oss så var han i et kategori i forhold til lønn, og for Stjernen var han i en annen.

Selv om det kun ble den ene sesongen så er ikke den tidligere Brynäs legenden overrasket.

- Nei, vi var forberedt på at han kanskje ikke ble med videre, men håpet jo at han skulle godta vårt tilbud.

Hovedtrener Anders Gjøse er avslappet når Nitten.no snakker med han i telefon.

- Stjernen ga et tilbud som vi ikke kunne matche, så det er der prinsippet står. Ikke noe mer dramatikk enn dette. Og vi har unggutter som kan komme opp å ta hans plass i Storhamar. Så jeg er ikke bekymret forteller Storhamar-treneren.

Usikkert med Storhamar-trio

Dialogen har så vidt startet hos Hamar-klubben, og fremtiden til Christian Laririveè (38), Robin Dahlstrøm (33) og Jonas Djupvik Løvlie (30) er fortsatt uvisst.

- Vi er dialog med samtlige spillere, og skal den opp igjen i nærmeste fremtid. Og vårt mål er å komme i mål med så mange som mulig.

Sportssjef Mads Hansen forteller videre at det kan forekomme at noen av de nevnte ikke vil spille med gult og blått neste sesong.

- Ja, sånn er det alltid. Så det kan hende at vi mister noen etter dialogene, men det får fremtiden vise.

Gjøse ønsker ikke å fokusere så mye på de tre spillerne, men heller se på helheten i troppen.

- Vi må se på totalkabalen i dette. Disse spillerne har gjort en god jobb for Storhamar, og er naturligvis interresante for klubben. Og det er flere ting som vil spille inn som vi ikke vet enda. Men uten tvil at alle tre kan gjøre en god jobb for Storhamar, forteller treneren til Nitten.no

Bygger lag med rufsete økonomi

Sportssjefen i Storhamar som også jobber som sportssjef på Wang Toppidrett på Hamar forteller at det til tider kan være utfordrende rundt økonomi.

- Akkurat nå så jobber vi med den spillergruppen vi har, og det kan bli endringer. Det er litt rufsete når det kommer til økonomi, forteller han.

Hva slags endringer, Hansen?

- Det kan være at det kommer inn noe nytt, men vi ser for oss å bygge videre på den måten vi har bygd opp frem til nå.

Budsjettet er ikke helt klar, men sportssjefen varsler ikke store endringene fra i fjor.

- Vi kommer til å havne på noe tilsvarende det vi hadde i fjor, og da blir det en god miks av unge og gamle spillere. Men alt til sin pris naturligvis. I fjor hadde vi et velfungerende lag med et godt apparat rundt, så vi sikter oss inn på å være et topplag også neste sesong.

Inn til Storhamar har Andreas Dahl og Robin Mathisen Haglund ankommet. Og sistnevnte kjenner hovedtrener Gjøse godt til.

- Kjenner godt til han fra U-landslaget. En spiller som kan bryte opp et mønster og har sitt "edge" i sitt offensive spill. I tillegg så var han en del av en god gjeng i Stavanger og gjorde sine ting bra i Manglerud. Så dette blir spennende, avslutter treneren.


Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form