Lukk søk

Elitehockeyligaen

June 13, 2024

Amundsen-Ansari i dialog med Storhamar: - Føles feil å bytte nå

Storhamar har sett på muligheten for å styrke administrasjonen og har snakket med HamKam-ansatt og VIF-supporter Mehran Amundsen-Ansari.

Foto: Privat

Det bekrefter Storhamar-leder Njål Berge overfor nitten.no. Også Hamar Arbeiderblad har omtalt saken torsdag kveld.

- Det er riktig at vi ønsker å styrke klubbens ressurser. Jeg har snakket med Mehran om Storhamar i to år - så han vet at jeg personlig ønsker å jobbe med ham, sier Berge til nitten.no.

Amundsen-Ansari, som er ansatt som kommersiell leder i HamKam, sier han har kjent Berge i mange år og har hatt tett dialog med Storhamar-toppen over lengre tid. I vår og sommer har samtalene vært noe mer konkrete rundt en mulig rolle i CC Amfi.

- Spesielt under tiden min i Oslo jobbet vi sammen om flere prosjekter. Vi tenker likt om mye, og han er jeg har sparret mye med. Etter jeg ga meg i Vålerenga, har vi hatt tettere dialog rundt Storhamar og det som skjer på Hamar, sier Amundsen-Ansari til nitten.no.

Takket nei

Berge sier samtalene ikke har gått så langt at Storhamar-styret ga HamKams kommersielle leder tilbud om jobb. Amundsen-Ansari har uansett kommet frem til at det ikke er aktuelt å bytte ut HamKam med byens hockeystorhet nå.

- Det har vært smigrende samtaler og den siste tiden noe mer konkret, men jeg har vært i HamKam i seks måneder og har startet på et prosjekt der jeg har lyst ti å være med på videre.

- Å jobbe i Storhamar er kanskje også noe kontroversielt med tanke på din Vålerenga-bakgrunn og VIF-sympatier?

- Ja, det heller ikke lenge jeg sluttet i Vålerenga. Det føles litt feil å bytte nå. Når man tar på seg en slik klubbjobb går man inn med hode, hjerte og alt. Akkurat nå føles det ikke riktig, svarer VIF-supporteren.

- Alle vet at jeg selv om jeg ikke jobber innenfor portene på Intility Arena lenger, følger jeg godt med og er på både hjemme- og noen bortekamper, sier Amundsen-Ansari som jobbet som markedssjef i Vålerenga Fotball i tre og et halvt år.

Snakker sammen

Storhamar vant serie og sluttspill forrige sesong, skal inn i Champions Hockey League til høsten, men har samtidig drevet med underskudd og ser på måter for å styrke økonomien.

- Den dagen Mehran forteller meg at han vil bidra inn i Storhamar-familien så håper jeg at resten av klubben ønsker han hjertelig velkommen. Men hvis han skal gå fra HamKam til oss er jeg opptatt av at de skal skje på en ryddig måte for alle parter, sier Berge.

- Hvis HamKam og Mehran viser seg å være en perfekt match, så er jeg sikker på at han kunne gjort en fantastisk jobb for oss.

Amundsen-Ansari ser gjerne for seg at han kommer til å jobbe sammen med Njål Berge en gang i fremtiden:

- Det skal man ikke se bort fra. Vi har ganske likt tankesett når det kommer til det kommersielle og klubbdrift.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form