Lukk søk

Elitehockeyligaen

October 2, 2022

Alvorlig skade for Karterud: - Jeg er litt nede nå

Han forsøker å holde humøret oppe, som bildet fra sykehuset også viser, men Jørgen Karterud frykter hele sesongen ryker etter å ha pådratt seg en alvorlig albueskade.

Foto med tillatelse: Jørgen Karterud

Skadeplagede Jørgen Karterud, som blant annet misset mulighetene for VM-spill i 2021 etter å ha pådratt seg en smell i oppkjøringen, dundret inn i vantet i toppkampen mot Stavanger Oilers for 12 dager siden.

28-åringen forlot isen allerede i første periode og hadde helt tydelig meget vondt da han ble filmet utenfor garderoben i det TV 2-sendte oppgjøret på Jordal. Nå er operasjonen av albuen gjennomført og dommen klar.

- Det hadde røket masse drit inni der. Jeg har fem skruer i albuen, må gå med armen i falte en god stund og sakte, men sikkert prøve å bevege den før det blir masse opptrening. Det er en alvorlig skade, sier Karterud til nitten.no.

Sluttspillet?

Oslo-gutten må belage seg på en lang pause fra isen og kan i verste fall miste hele sesongen. Selv håper Karterud å kunne rekke deler av sluttspillet til våren.

- Det kommer til å ta lang tid. Jeg frykter for sesongen, men har sluttspillet som mål. Jeg må bare krysse fingrene for at det blir bra, sier Karterud.

- Hvordan ser du på det å være ute så lenge?

- Jeg er litt nede nå for å være helt ærlig. Jeg får komme meg ut av sykehuset snart og summe meg litt, sier en tydelig preget Vålerenga-spiller.

Karterud rakk kun fire kamper og to poeng før det smalt i toppkampen mot Stavanger Oilers.

- Jeg følte jeg hadde en fin start på sesongen og rekken vår fungerte bra. Nå må jeg bare forberede meg på en lang opptreningsperiode.

Takker legene

Det var Vålerenga-legene Erik Ingebrigtsen og Jacob Thomassen som torsdag gjennomførte inngrepet i Karteruds albue.

- Jeg må få takke dem for topp oppfølging hele veien. Det føles godt å vite at jeg er i de beste hender, sier løperen.

Til tross for noen tunge dager med få oppløftende beskjeder, forsøker Karterud i kjent stil å holde humøret oppe. Det synes også godt på bildet VIF-spilleren har sendt fra sykesengen.

- Legene koste seg under operasjonen, sier Karterud og ler.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form