Lukk søk

Fjordkraftligaen

March 26, 2021

Tok sjeldent lang påskeferie: - Kjedelig og trist

Påsketid har normalt sett vært ensbetydende med sluttspill og nerver for Roy Johansen og Vålerenga. Nå blir det fri hele høytiden etter at laget tok ferie i går.

Foto med tillatelse: Katarina Nordam, vif-hockey.no

Vålerenga samlet troppen til pølsefest utenfor den nye praktarenaen på Jordal for å markere slutten på denne sesongen torsdag der også bursdagen til den populære materialforvalteren Roar Holmen ble feiret.

- Det var kjedelig og litt trist å avslutte på den måten, men sesongen er over. Når vi nektes å spille kamper var det naturlig å ta påskeferie, sier trener Roy Johansen til nitten.no.

Lagene i hovedstaden har fått lov å trene med kontakt de siste ukene, men det blir ikke flere kamper i Norge på denne siden av sommeren. Da benyttet Vålerenga-ledelsen sjansen til å la spillerne få noen ekstra dager påskeferie i en tid som normalt betyr sluttspill.

Trist avslutning

Men selv om påsken nå kan nytes uten tanke på trening og kamper i over en uke, tar det ikke lag tid før Johansen henter Vålerenga-troppen tilbake til Jordal for å svette.

9. april skal laget testes før det fra 12. april blir ressurstrening for å bygge opp det fysiske.

- Vi starter opp ressurstrening og fortsetter også med istrening ut april. Det er viktig at vi får de ti ukene med ressurstrening vi mistet i fjor. Det er prioritert å det opp på et nasjonalt toppnivå, sier Johansen.

- Hvordan føles det å avslutte allerede før påske?

- Det ble jo en amputert avslutning, men det står vel i stil til sesongen. Det har vært mye avbrudd, nedstengninger fra regjeringen, myndighetene, bymiljøetaten og generelt mye av og på. Vi er veldig, veldig skuffet over at vi er stengt ned og at de ikke ser verdien av toppidretten både for de aktive og de som følger med. Når det ble som det ble var det naturlig å avslutte nå, svarer Johansen.

Greit med 10 lag

Sammen med sportssjef Frikk Juell jobber Vålerengas støtteapparat allerede med å få på plass en slagkraftig tropp til neste sesong.

- Det jobbes med kontinuerlig med å få spillere og alt på plass fremover. Vi er klare til å starte opp igjen med ny treningsperiode i april, sier den tidligere landslagssjefen.

På spørsmål om hva han mener om det blir 10 lag i Fjordkraft-ligaen også neste sesong, og ikke 11 eller 12, velger Johansen et svar som ikke vil heve mange øyenbryn.

- Jeg har ikke fulgt den prosessen så nøye, så det er det ikke riktig at jeg uttaler meg for mye om, men 10 lag blir sikkert bra det.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form